TGA 2016: Traileren a LawBreakers

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 2.
  • Videó
Link másolása
A The Game Awards előzeteseinek és bejelentéseinek sorát a LawBreakers új kedvcsinálójával zárjuk, Cliff Bleszinski arénashootere továbbra is remekül fest. Csekkoljátok!

Az Unreal Engine 4-gyel hajtott játék egyelőre kizárólag PC-re jelenik meg, és várhatóan 2017-re készül el.

7.
7.
xICEMANx
Én csakegy újabb agybeteg rohangálós 1000x láttuk már szutykot látok. Sosem kötött le 30 percnél tovább az ilyen. Nikkel bolha szimulátor.
6.
6.
hadzsime
#5: Engedd meg, hogy tovább "égessem" magam:

"Battleborn is an online first-person shooter video game....Labelled as a hero shooter."
"Overwatch is a team-based multiplayer first-person shooter....Players choose one of several hero characters." - Wikipedia

Tehát mindkettő FPS, amiben hősökkel 'lövöldöz' az ember. Miért ne lenne ugyanaz a műfaj? Mellesleg igazad van, nem próbáltam ki a Battleborn-t, de a videók alapján, amit láttam ugyanabba a műfajba soroltam mint az Overwatchot és lám, annyira azért nem lőttem mellé.
5.
5.
#4: Pont ezt mondom, hogy nem ugyanaz a mufaj, ebbol is latszik, hogy ki se probaltad a battlebornt, legalabb ne egesd magad!
4.
4.
hadzsime
#3: Egy hősválasztós lövölde, miért ne hasonlítanánk az Overwatch-hoz? Ez olyan mintha te azt mondanád, hogy mekkora seggfejek az emberek, hogy összehasonlítják a LoL-t és a Dota 2-őt, pedig a Dota 2 teljesen más mert abban ennyi hős van, meg fát kell vágni meg blablabla...
Nem, nem Overwatch klón, de ugyanaz a műfaj, ezért elkerülhetetlen, hogy összehasonlítsák az emberek. Ha egy új MMO megjelenik nyilván te is arra vagy kíváncsi, hogy "WoW gyilkos" lesz-e vagy sem. Ez is ilyen.
Mellesleg, ha Overwatch klónt akarsz látni, keress rá a Paladins-ra.
3.
3.
Hogy meg lehet vezetni a sok sötétet egy játékkal (OW) amiről utána mindenkinek az jut eszébe csak és kizárólag. Ennyi erővel Ghost in the Shell First Assault-ban mivel kiválasztok egy karaktert és azzal megyek az már OVERWATCH klón, ennyi, borzalom, igaz hogy köze nincs a játékmenetének hozzá de sebaj, minden klónja az OW-nek és az mindet megeszi reggelire...röhejesek vagytok..
2.
2.
hadzsime
Szerintem ez is a Battleborn sorsára fog jutni. Az Overwatch porba döngöli majd.
1.
1.
Dízel
Overwatch te vagy az? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...