LawBreakers PC, PS4

CliffyB visszatért, méghozzá egy vérgőzös arena shooterrel.
1682251200

CliffyB elvesztette a LawBreakers jogait, de nem adja fel a küzdelmet

Egy rövid pillanatra úgy tűnt, hogy újjáéledhet Cliff Bleszinski idejekorán kivégzett játéka, a LawBreakers. Sajnos az ügy nem oldható meg egyetlen csettintéssel, a játéktervező azonban nem adja fel ilyen hamar a dolgot.
1681545600

CliffyB a LawBreakers visszatérését teaseli

A LawBreakers rosszkor volt rossz helyen. Az Overwatch-csal szembeszálló lövölde pillanatok alatt elvérzett, a játék rendezője, Cliff Bleszinski azonban most valami egészen érdekeset kezdett el teaselni.
1546182022

Cliff Bleszinski a Broadway-n folytatja

Miután a LawBreakers megbukott, és a Boss Key bezárt, CliffyB-nek elege lett a játékiparból. Az úriember egy teljesen más karrierbe kezdett, társproducere lesz egy színdarabnak a Broadway-n. Markáns pálfordulás!
1542466825

Nem fejleszt több játékot Cliff Bleszinski

CliffyB egy meglehetősen szomorú tweetben közölte a nagyvilággal, hogy soha többé nem készít videojátékot. A LawBreakers és a Radical Heights csúfos kudarca után teljesen elment a kedve a játékfejlesztéstől.
1528742412

Mától ingyenes a LawBreakers

Újabb ingyenes játékot szerezhetünk be; a Boss Games Productions jóvoltából a mai naptól kezdve ingyenesen letölthető lesz fő alkotásuk, az eladásokat és a játékostábort tekintve jócskán elbukott LawBreakers.
1526364027

Bezárja kapuit a Boss Key Productions

A stúdió alapítója, Cliff Bleszinski egy hivatalos közleményben bejelentette, hogy a LawBreakersszel nagyot bukó stúdiója, a Boss Key Productions végül nem fejezi be új játékát, és lehúzza a rolót.
1523005228

Más projektekre koncentrál a LawBreakers készítője

Annak ellenére, hogy élvezetes arénashooter lett, a LawBreakers nem találta meg a közönségét. A Boss Key Productions bejelentette, hogy ugyan a játékot jelenlegi állapotában még támogatja, de már más projektek kötik le a figyelmét.
1515072878

A PUBG miatt bukott a LawBreakers?

Egyértelmű melléfogásként könyvelhetjük el Cliff Bleszinski tavaly megjelent hero shooterét, a LawBreakerst. A kiadó szerint azért nem fogyott jól a játék, mert egy időben jelent meg a PlayerUnknown's Battlegroundsszal.
1510214455

Újra nyúzható a hétvégén a LawBreakers

Csak hat hét telt el a legutóbbi ingyenes hétvége óta, de a LawBreakers még mindig nem hozza azokat a számokat, amiket a Boss Key szeretne. Ezért mától a PC-sek ismét nekiveselkedhetnek a jobb sorsra érdemes FPS-nek.
1508317248

LawBreakers - a héten egy nagyobb frissítés jön

Cliff Bleszinski csapata foggal-körömmel igyekszik megmenteni a LawBreakerst, ezért a héten egy nagyobb tartalmi bővítés érkezik az arena shooterhez. Elstartol egy új ranked játékmód is, ahol ingyenes cuccokra tehetünk szert.