Itt a Full Throttle Remastered első trailere

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 3.
  • Videó
Link másolása
Mint ismert, Tim Schafer csapata felújítja a LucasArts klasszikus kalandjátékát PlayStation-konzolokra és PC-re. Most végre megcsodálhatjuk, hogyan sikerült újrarajzolni a grafikát, elvégre befutott az első előzetes a remasterről.

A Double Fine pont egy éve jelentette be, hogy felújítja a LucasArts 1995-ben megjelent klasszikus kalandjátékát, a Full Throttle-t. Az anyag jövőre jelenik meg, Schaferék kézzel rajzolják újra a grafikát, a háttereket, és átdolgozzák felhasználói felületet, valamint az audiorészt is.

A PlayStation Experience kapcsán befutott a remaster első trailere, ráadásul a játék játszható lesz a rendezvény során.

6.
6.
delphijos
#2: Nem akarok kötözködni, de azér 95 már nem a "hajnala" volt a számítógépezésnek. Persze nem ma volt az tény.
5.
5.
delphijos
Hát nem tudom, nekem nagy kedvenc volt, és a grafika ( mint a DOTT-nál ) stílusa is hozzájárult. Én nem bánom hogy nem nyúltak hozzá durván, ugyanaz, csak szebb. Nem is kellett több.
4.
4.
Csoki80
#1: Igen, kb ugyanez a látvány svm alatt, azt hittem picit feldobják...
3.
3.
#1: Nem létezik szűrő ami azokat az éleket így kisimítsa..
2.
2.
Grabowsky30+
Imádtam ezt a játékot! Örülök, hogy remasterelik és a fiatalabb generációknak is van lehetőségük megnézni milyen remek játékok voltak a számítógépezés hajnalán! Jöhet majd a The Dig is, az is egy fantasztikus lucas art-os kaland volt!
1.
1.
Gorrister
Hát ez egy ugyanolyan semmilyen remaster mint amilyen a Day of the Tentacle is volt. Nem rajzoltak itt újra semmit. Erre is csak rádobtak egy szűrőt ami kisimítja az éleket meg cserébe még kissé homályossá is teszi. Közel ugyanezt a látványt el lehet érni a scummVM beépített szűrőivel is. S gondolom itt is mint a DotT esetében, hagynak mindent a régiben, nem lesznek új animációs fázisok, szóval marad a kissé darabos mozgás.
Amúgy ez eredeti játék zseniális és még ma is megállja a helyét. Nem véletlenül van itt a polcomon, de most már legalább tudom, hogy ezt a verziót nem éri meg megvenni és mellétenni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...