Full Throttle PC, PS4, Vita

Ben, a hatalmas termetű rocker motorost gyilkosságért üldözik, amit persze nem ő követett el. De ha nem ő, akkor ki? Erre szeretne ő maga is fényt deríteni.
Típus: Kalandjáték, Point & Click

Ingyenes a LEGO: The Hobbit és a Full Throttle

A karácsony közeledtével minden az ajándékokról szól. A Humble Store és a GOG is ingyenes játékot kínál PC-re, ráadásul nem túl régi címekről van szó. Előbbi a LEGO: The Hobbitot, utóbbi a Full Throttle Remasteredet vágja hozzánk.

Full Throttle Remastered teszt

A Double Fine folytatja a '90-es évek klasszikusainak újrafeldolgozásait. A sorban ezúttal a Full Throttle következett, amiben Bennek nemcsak a Corley Motorsnál zajló puccskísérletet kell megakadályoznia, de a nevét is tisztára kell mosnia.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű napok várnak ránk. Elszabadulnak a Galaxis Őrzői, újrajátszhatunk egy klasszikus kalandjátékot, és a Syberia-sorozat is megkapja a régóta várt harmadik részét. És ez csak a kezdet!

Áprilisban jön a Full Throttle Remastered

Lassan révbe ér a Double Fine a munkálatokkal, a csapat ugyanis megerősítette, hogy a 2015 decemberében bejelentett felújított Full Throttle a következő hónapban jelenik meg PC mellett PlayStation 4-re és PS Vitára.

Itt a Full Throttle Remastered első trailere

Mint ismert, Tim Schafer csapata felújítja a LucasArts klasszikus kalandjátékát PlayStation-konzolokra és PC-re. Most végre megcsodálhatjuk, hogyan sikerült újrarajzolni a grafikát, elvégre befutott az első előzetes a remasterről.

Három bejelentéssel is készült a Double Fine

A PSX-en kiderült, hogy a Grim Fandango után egy másik LucasArts-klasszikust is remasterel a Double Fine csapata. Érkezik a Full Thottle HD, illetve kapunk egy Psychonauts VR-játékot is - és ez még nem minden!

Jobban fogy a Psychonauts, mint bármikor

A Psychonauts annak idején nem aratott túl nagyot a kasszáknál, hiába volt remek játék. Tim Schafer szerint azonban az elmúlt két évben több pénzt hozott a konyhájukra, mint a korábbi években összesen.

A LucasArtsra emlékezünk

A hét legrosszabb híre volt, hogy harmincegy év után megboldogult a LucasArts: a fejlesztőcéget gyakorlatilag bezárta a Disney, ami azt jelenti, hogy belső fejlesztések helyett külsős csapatoknak licencelik majd a címeit.

Ron Gilbert és Tim Schafer újra együtt dolgoznak

Húsz év után újra összeállt a Monkey Island-csapat kétharmada. Ron Gilbert már hónapok óta Tim Schafer csapatának az irodájában lébecolt, de csak most találták ki, hogy ideje lenne újra együtt dolgozni. Elvileg Gilbert egy régi ötlete kerül megvalósításra, s bár nem tudunk róla semmit, zseniális darab lesz, az tuti!

Bejelentésre készül a LucasArts

A kiadó hivatalos Twitter-oldala szerint még ma bejelent valamit, amellyel elsősorban a régi motorosok szívét kívánja megdobbantani - alig bírjuk kivárni!