Full Throttle PC, PS4, Vita

Ben, a hatalmas termetű rocker motorost gyilkosságért üldözik, amit persze nem ő követett el. De ha nem ő, akkor ki? Erre szeretne ő maga is fényt deríteni.
Típus: Kalandjáték, Point & Click

Xbox Game Pass - íme, a közeljövő termése

A Microsoft közzétette, hogy mely játékokkal bővül az Xbox Game Pass felhozatala október végén, illetve november elején: a lista bőséges, bár egy részét már eddig is ismertük.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten hivatalosan is kezdetét veszi az őszi csúcsszezon. Habár az új konzolgenerációval érkező igazi játékdömpingre még várnunk kell egy keveset, egy-két komolyabb megjelenést már most, október utolsó hetében is elcsíphetünk.

LucasArts-klasszikusok jönnek a Game Passbe

Még a hó vége előtt bekerül három klasszikus kalandjáték az Xbox Game Pass kínálatába, amelyeket egykor a LucasArts készített, majd a Double Fine Productions újított fel az elmúlt években.

Ingyenes a LEGO: The Hobbit és a Full Throttle

A karácsony közeledtével minden az ajándékokról szól. A Humble Store és a GOG is ingyenes játékot kínál PC-re, ráadásul nem túl régi címekről van szó. Előbbi a LEGO: The Hobbitot, utóbbi a Full Throttle Remasteredet vágja hozzánk.

Full Throttle Remastered teszt

A Double Fine folytatja a '90-es évek klasszikusainak újrafeldolgozásait. A sorban ezúttal a Full Throttle következett, amiben Bennek nemcsak a Corley Motorsnál zajló puccskísérletet kell megakadályoznia, de a nevét is tisztára kell mosnia.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű napok várnak ránk. Elszabadulnak a Galaxis Őrzői, újrajátszhatunk egy klasszikus kalandjátékot, és a Syberia-sorozat is megkapja a régóta várt harmadik részét. És ez csak a kezdet!

Áprilisban jön a Full Throttle Remastered

Lassan révbe ér a Double Fine a munkálatokkal, a csapat ugyanis megerősítette, hogy a 2015 decemberében bejelentett felújított Full Throttle a következő hónapban jelenik meg PC mellett PlayStation 4-re és PS Vitára.

Itt a Full Throttle Remastered első trailere

Mint ismert, Tim Schafer csapata felújítja a LucasArts klasszikus kalandjátékát PlayStation-konzolokra és PC-re. Most végre megcsodálhatjuk, hogyan sikerült újrarajzolni a grafikát, elvégre befutott az első előzetes a remasterről.

Három bejelentéssel is készült a Double Fine

A PSX-en kiderült, hogy a Grim Fandango után egy másik LucasArts-klasszikust is remasterel a Double Fine csapata. Érkezik a Full Thottle HD, illetve kapunk egy Psychonauts VR-játékot is - és ez még nem minden!

Jobban fogy a Psychonauts, mint bármikor

A Psychonauts annak idején nem aratott túl nagyot a kasszáknál, hiába volt remek játék. Tim Schafer szerint azonban az elmúlt két évben több pénzt hozott a konyhájukra, mint a korábbi években összesen.