A Guerilla Games motorja hajtja a Death Strandinget

Link másolása
Nem vitás, a Death Stranding nagyon jól néz ki, arról azonban sokáig ment a találgatás, hogy vajon milyen grafikus motor hajtja meg a játékot. Maga Hideo Kojima árulta el, mitől ilyen szép az új műve.

Az új Death Stranding-trailer szinte felrobbantotta az internetet és azóta is megy a találgatás, hogy milyen játék is lesz Kojima új címe. A produktumról nagyon keveset tudunk, eddig például a grafikus motor kilétét is homály fedte.

Vége a találgatásoknak, ugyanis maga Hideo Kojima árulta el a PSX-en egy beszélgetés során, hogy a Guerilla Games által fejlesztett és használt Decima dohog a cím alatt. A fejlesztő elmondta, hogy amikor belekezdett csapata a munkába, a Sony stúdióinál kutattak grafikus engine után. Így találták meg a Guerilla Games motorját, melyet egyébként a Horizon: Zero Dawn is használni fog.

22.
22.
user101
Hát, a CD-Project még nem hibázott ellenben kodzsimával, akiben benne van a selejtes gén tehát képes rá :) Remélem átjött a szarkazmus ! :DDD

Na jó, de komolyan. Aki nem szereti az CDP-féle RPG műfajt az nem fog lelkesedni a C77-ért sem, aki meg pont lesz@rja az MSG-t az meg nem érti mi ez a felesleges hype kodzsima körül. Én például középszerű tucatjátékokat látok tőle, de ez nem az Ő hibája, egyszerűen nem érdekelnek a stuffjai...

De azért egy ilyen trailer után messzemenő következtetéseket levonni, roppant naiv dolog. Akár C77-kapcsán is ( bár ott azért sokkal inkább _sejthető_, hogy mire számíthatunk ) ...
20.
20.
Macifasz
#17: Sztem kijelenthető, hogy nem fog jönni PC-re tekintve, hogy Kojima a Sonyval kötött szerződést, és a PS exkluzívok nem szoktak megjelenni PC-re, még évek elteltével sem.
19.
19.
Yanez
#18: Már eleve az ostobaság, hogy elkezdik összevetni az ilyesmit, hogy ki mit vár jobban, kit micsoda érdekel, ki szereti melyik studiót jobban. Ezek mind-mind szubjektív dolgok, így nincs is sok közük egymáshoz. Mintha most azt mondanám, én ennél a játéknál jobban várom a karácsonyt, mert abban legalább nem csalódik a többség. Vagy jobban várom a buszt, mert az legalább előbb jön. Stb. Viszont kit érdekel ez egy olyan hírnél, ami másról szól? Tessék most minden egyes trailer-hez odaírni, hogy jancsi meg juliska inkább a CP2077-et várja jobban. :) Remélem átjött a nyers "szarkazmus"!
18.
18.
azureknight0715
Amúgy nem vágom a vita mért alakult ki. Két nagyszerű játékról lesz szó amitől nem kell félni hogy szar lesz. Phantom pain sem volt szar játék csak komolyabbat vártunk, de abban biztos vagyok hogy ez leginkább a konami hibája volt. Mellesleg biztos vagyok benne hogy e két játék között fog majd eldőlni az év játéka cím.
17.
17.
crytek
#2: CYBERPUNK 2077 legalább lesz pc-re ez egyenlőre nem úgy néz ki....
16.
16.
Az most komolyan Gullermo Del Toro a kisfilmben?
Kész vagyok ezektől a lángész kreátoroktól :D
Gameplayt várom, aztán kiderül mi lesz.
Cyberpunk-ról se tudunk többet, csak régebb óta várjuk.
De egy alapvető, láthatatlan bizalom van mindkettő fele.
15.
15.
kamgecam
#14: Ebben igazad van.:)
14.
14.
hedzsooo
#12: Hát van olyan asztal, amire már letett vmit de az sem PC-s asztal, az is tuti! :D
11.
11.
ribizly
#10: Jaja! Ez így nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Nehogy PC-sként egyszer csak venni kelljen majd egy PS-t (ha már a last of us folytatás is jön).-:)
10.
10.
DON GONDOCS
Tudtam hogy ismerős a fickó! Mads Mikkelsen
9.
9.
Balazska4
#6: na most jól megrendszabályoztak.Igen szerintem is logikátlan bármennyire is a személyes véleménye mögé bújik ez nem zárja ki hogy logikus-e vagy nem a nézete.Én nem rendelek elő semmit nincs értelme azon hitegetnem magam hogy szépet álmodtam a kiadókról és előrendelem a másiktól meg irtózkodni mert egy játék megosztó lett és ez alapján beskatulyázni a rajongókat de az természetes hogy amiről ő szépet álmodott az megérdemli az előrendelést vakon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...