Death Stranding PS4

Bemutatkozott Kojima legújabb játéka.

Tripla A-s játékokat is futtat majd a frissen bemutatott iPhone 15 Pro

Az Apple Wonderlust Event során szó esett arról is, hogy milyen lesz az iPhone telefonok következő generációja, az iPhone 15. Több érdekesség is elhangzott, de a legizgalmasabbak a játékbejelentések voltak, amik a telefon Pro és Pro Max változatára fognak érkezni.

Érkezik a PS5-ös felhős streamelés, akár 4K felbontásban

A PlayStation Plus átalakulása valós alternatívát adott az Xbox Game Passnek, és úgy tűnik, a Sony felzárkózni készül a cloud gaming terén is. A korai tesztelők már kipróbálhatták a PS5-ös játékok streamelését, akár 4K felbontásban.

Előzetest kapott Hideo Kojima dokumentumfilmje

Ha a játékipar megtestesült rocksztárjairól beszélünk, akkor Hideo Kojima neve rendre az elsők közt kerül elő. A japán játéktervező munkásságáról hivatalos dokumentumfilm született. Lássuk az előzetesét!

Ingyenes a Death Stranding az Epic Games Store-on

Tudjuk, karácsonykor volt már, aki azonban akkor nem zsebelte be, ezen a héten beránthatja Hideo Kojima őrült mesterművét. A jövőheti ingyenes címet ezúttal is titkolja az Epic.

Jövő hónapban mutatják be a Kojima-dokumentumfilmet

A filmet a Tribeca Film Festival keretein belül mutatják be, és olyan hírességek fognak a japán játéktervezőről beszélni, mint Guillermo del Toro vagy Norman Reedus.

Megvannak a Steam Awards győztesek

Az eredményben mondhatni, hogy nincs sok meglepetés, azonban nehéz vitatkozni a győztes játékokkal.

Kojima: Semmi szükség rá, hogy játékokat filmesítsünk meg

Hideo Kojima a készülő Death Stranding filmjével kapcsolatban fogalmazta meg véleményét a játékadaptációk egészére nézve.

A Death Stranding az Epic legújabb ajándéka

Ma is érdemes benézni az Epic Games Store karácsonyfája alá, hiszen ezúttal Hideo Kojima őrült mesterművét, a Death Stranding Director's Cutot adhatjuk a gyűjteményünkhöz.

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

Hivatalos: Készül a Death Stranding-film

Ha egy videojáték megérdemli, hogy mozis adaptáció készüljön belőle, akkor az a Death Stranding. Hideo Kojima a Hammerstone Studios csapatával közreműködve készíthei el a játék filmváltozatát.