Death Stranding PS4

Bemutatkozott Kojima legújabb játéka.
Típus:

GC 2019: Trailercunamin a Death Stranding

Hideo Kojima nagy becsben tartott alkotása két vadonatúj karakterelőzetest, és egy kilenc percen át tartó gameplay felvételt is kapott. Az új videóknak hála kezd körvonalazódni, hogy mégis mire számíthatunk majd a rajt után.

PC-re is megjelenik a Death Stranding?

Nem kizárt, hogy az idei Gamescomon erősíti meg a Sony, hogy PlayStation 4 mellett PC-re is elérhetővé teszi majd Hideo Kojima új játékát, a Death Strandinget. Árulkodó jelek már akadnak.

GC 2019: Bemutatóáradat a nyitóeseményen

Masszív, élőben is közvetített nyitóeseménnyel veszi majd kezdetét az idei Gamescom, méghozzá Geoff Keighley műsorvezetése mellett. A streamet egy újabb Stadia Connect is megelőzi majd.

Death Stranding - Heartmanre fókuszál az új trailer

A Sony közzétette a Death Stranding Comic-Conon levetített előzetesét, amelyben a Nicolas Winding Refnről mintázott Heartman kapja a főszerepet. A karakter élete nem éppen egyszerű, ugyanis 21 percenként meghal.

Befutott a Death Stranding borítója

A Comic-Conon a Death Stranding paneljén elsősorban a játék fejlesztésével kapcsolatos érdekességekről és inspirációkról esett szó, de Kojima azért időt szakított a dobozkép leleplezésére is.

Nem lopakodós játék lesz a Death Stranding

Habár a Death Stranding sok hasonlóságot mutat Hideo Kojima korábbi munkáival, a designer kénytelen volt a Twitteren újra megerősíteni: az anyag nem lopakodós cím lesz, de még csak shooterként sem hivatkozhatunk rá. Akkor miről van szó?

Death Stranding - del Toro nem színészkedik

A Death Stranding szereplőgárdája ugyan tömve lesz ismert arcokkal, nem mindenki vállalta be a tényleges színészi munkát. Guillermo del Toro így például csak a kinézetét adja a játékhoz.

Death Stranding - új jelenetek a japán előzetesben

A tegnap bemutatott nemzetközi előzetes mellett a japánok is kaptak egy nekik hangszerelt kedvcsinálót, ami ugyan többnyire ugyanazt tartalmazza, mint a tegnapi videó, de azért akadnak benne új jelenetek is.

Dátumot és új előzetest kapott a Death Stranding

Igaznak bizonyultak a mai szivárgások, a Death Stranding idén novemberben kerül boltokba - itthon magyar felirattal. A napra pontos megjelenési dátum mellé egy masszív előzetest is kaptunk, amely gameplay jeleneteket is tartalmaz.

Idén Death Stranding, jövőre The Last of Us: Part II?

A jelek szerint a mai nap folyamán Death Stranding-bejelentést kapunk, aminek a részeként a megjelenési dátumról is lerántja a leplet a Sony. Persze ahogy az lenni szokott, a kiadó most sem úszta meg szivárgás nélkül.