Death Stranding PS4

Bemutatkozott Kojima legújabb játéka.

Megvannak a Steam Awards győztesek

Az eredményben mondhatni, hogy nincs sok meglepetés, azonban nehéz vitatkozni a győztes játékokkal.

Kojima: Semmi szükség rá, hogy játékokat filmesítsünk meg

Hideo Kojima a készülő Death Stranding filmjével kapcsolatban fogalmazta meg véleményét a játékadaptációk egészére nézve.

A Death Stranding az Epic legújabb ajándéka

Ma is érdemes benézni az Epic Games Store karácsonyfája alá, hiszen ezúttal Hideo Kojima őrült mesterművét, a Death Stranding Director's Cutot adhatjuk a gyűjteményünkhöz.

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

Hivatalos: Készül a Death Stranding-film

Ha egy videojáték megérdemli, hogy mozis adaptáció készüljön belőle, akkor az a Death Stranding. Hideo Kojima a Hammerstone Studios csapatával közreműködve készíthei el a játék filmváltozatát.

Kojima már megint a lehetetlent ígéri

Jól tudjuk, hogy Hideo Kojima a csillagokat is képes leígérni az égről, a japán játéktervező pedig most sem hazudtolta meg magát. Az állítása szerint az új játéka alapjaiban változtathatja meg nem csak a játék-, de a filmipart is.

A Google állítólag elkaszált egy Stadia-exkluzív Death Stranding-folytatást

A 9to5google értesülései szerint a Google 2020-ban elkaszált egy Death Stranding-folytatásnak szánt projektet, mely kizárólag Stadiára jelent volna meg.

Vajon mit teasel a Kojima Productions?

Hideo Kojima fejlesztőstúdiója egy rejtélyes képet tett közzé a weboldalán, a rajongók pedig azonnal találgatásba kezdtek, hogy vajon mit teaselhet a cég.

Frissítve: A Game Passbe tart a Death Stranding is

Hideo Kojima szürreális postásszimulátora PlayStation-exkluzívként kezdte a pályafutását, de úgy néz ki, hogy hamarosan a Microsoft havidíjas szolgáltatásához is csatlakozik.

STEPL - egy app, mellyel sétálva merülhetünk el a játékok világában

Ti szeretnétek körbesétálni a Cyberpunk 2077, a GTA V, a Death Stranding, a The Witcher 3, a Mátrix-demó vagy a Horizon: Zero Dawn világát? Most megtehetitek!