Burnout 5 és Road Rash készülőben?

  • Írta: Daks
  • 2006. augusztus 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy Electronic Arts-nál dolgozó hivatásos játéktesztelő kifecsegte, hogy már fejlesztés alatt van a Burnout 5, sőt a Road Rash sorozat új epizódja is!
Egy Electronic Arts-nál dolgozó hivatásos játéktesztelő kifecsegte, hogy már fejlesztés alatt van a Burnout 5, sőt a Road Rash sorozat új epizódja is!

A névtelenségbe rejtőző úriember állítólag már látta mozgás közben is a Burnout 5-öt, de hiába ostromolták őt a világ vezető gamer lapjai, nem volt hajlandó elárulni róla semmit. Annyit még hozzátett, hogy ifjúkorunk kedvenc őrült motorversenye, a Road Rash is visszatér, a tőle megszokott "no limits, no rules" szabályokat követve. Már nagyon várjuk a hivatalos bejelentést!
3.
3.
Ca$h
Viperking: Valóban nem ugyanaz a kategória, de nem a játék jellege miatt, mert mindkettő arcade. Sokkal inkább a stílusban van a különbség. Egyébként az NFS-ben azért nem törnek a kocsik, mert mindegyik valóságos verda, és a gyárak nem engedélyezték a törést. A Burnoutban viszont fantázia autók vannak, éppen ezért lehet tőrni őket. Egyébként meg abból a szempontból sem lehet összehasonlítani a két nevet, mert közel sem egy kategória a két játék. Az NFS sorozat egy kaptafára készülő összecsapott munka, mig a Burnout vérprofi alkotás egytől egyig. És mondom ezt úgy, hogy mindkettő sorozatnak nagy rajongója vagyok!
1.
1.
pstomi
KIRÁLY!

BOURUNAUT 1000000000000000000000000000000000000-SZER JOBB MINT A NEDD FOR SPEED!!! Bournautban legalább szitává törik a kocsi!

Már az nap reGGEL MEGVESZEM AMIKOR MEGJELENIK.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...