Sztoritraileren a Persona 5

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 5.
  • Videó
Link másolása
Adott egy csapat törvényen kívüli diák, akik egy középsuliban bűnüldözésre adták a fejüket. Ők a Fantomtolvajok, és számuk bővülni fog - hamarosan találkoznak az igazi veszedelemmel. Itt az új trailer!

Habár a Persona 5 játszható volt az idei PSX-en, nekünk csak az új trailer maradt. Ezúttal a játék történetéről tudhatunk meg többet: kiderül, kik azok a Fantomtolvajok, és az is, miért adták a fejüket bűnüldözésre.

A JRPG-t eredetileg februárra vártuk, de nemrégiben áprilisra csúsztatták el a megjelenést PS3-on és PS4-en. 

8.
8.
myrte
Nekem is eszembe jutott a Xenoblade, de ugyan akkor az Earthbound\Mother 3, a Bravely Default stb... A többi Shin Megami Tensei játékokat is ismerem, azok is királyak.
7.
7.
kamgecam
#5: Xenoblade is ott van a szeren de engem fele annyira nem kötött le mint a P4.Persze ez szubjektív, mindkét gamerõl csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.
6.
6.
p3ti
#3: Tudtommal USA piacos lesz.
5.
5.
p3ti
#1: Attól szerintem messze áll. Ha már a legjobbat kellene megszavazni, akkor számomra a Xenoblade(Wii) viszi a prímet. De tény, a Persona sorozat nagyon jó, főleg a 4. része.
4.
4.
myrte
#3: Egyezzünk meg annyiban... - szerk.
3.
3.
myrte
#1: A világ legjobb JRPG címéről lehet vitatkozni. Egyezzünk meg annyira, hogy elég jó széria, hogy megérje kipróbálni. - By the way, remélem itthonról is be lehet szerezni a táskás kiadást.
2.
2.
tsulok
#1: Jobb is, hogy elcsúsztatták.1-2 hónapja még nagyon közel voltak ezek egymáshoz: Gravity Rush, Resident Evil, Nier: Automata, Persona, Horizon, Nioh.
Főleg a Persona meg a Horizon volt necces. 2 hét különbség és egyik sem egy 5 órás játék..

Most már szét vannak szórva. Úgy néz ki jövő év eleje erős lesz.
1.
1.
kamgecam
Nem baj 1 hónapot kibírok.Az ugye megvan mindenkinek hogy a Persona a világ legjobb jrpg-je.A P4 év játéka is volt, kár hogy itthon ennyire ismeretlen
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...