Persona 5 PS3, PS4

Végre elkészült a Persona ötödik része - megérte rá várni!

2.9 millió eladott példánynál a Sonic Frontiers

Jó pénzügyi évet zárt a Sega, ám nem csak az anyagiak, de az eladási darabszámok is jól mutatnak a japán kiadó háza táján.

Több be nem jelentett cím is készül a Persona fejlesztőinél

A Persona-rajongóknak már a január is mozgalmas hónap lesz, az Atlus azonban tervez még pár komoly bejelentést a 2023-as évre.

Íme, a Steam Awards 2022-es jelöltjei

Idén sem marad el a Steam nagy éves díjátadója. Már szavazhattok a Steam Awards 2022 jelöltjeire - lássuk a listát!

Amerikai toplista: a Call of Duty: Modern Warfare II-é volt a hónap Amerikában

Az NPD Group közzétette az USA októberi játékeladási toplistáját, melyen a Call of Duty: Modern Warfare II nem talált legyőzőre. A hardverek között a Sony konzolja diadalmaskodott.

Brit toplista: csak a második helyen rajtolt a Gotham Knights

Az elmúlt hét volt az év egyik legsűrűbbje megjelenések tekintetében, ennek ellenére a FIFA 23-at egyik újonc sem tudta megszorongatni.

Ezekkel a címekkel zárja az októbert a Game Pass

A Microsoft lerántotta a leplet az Xbox Game Pass második adag októberi címéről. A halloweenre készülve egy sor rémisztő horrorjátékot is kapunk a csomagban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Valószínűleg az év egyik legsűrűbb hetének nézünk elébe, a következő napokban ugyanis jó pár nagyágyú landol majd a boltok polcain.

Friss előzetesen az új platformokat hódító Persona 5 Royal

A korábban PlayStation-exkluzív Persona 5 Royal idén októberben PC-re, Switchre és Xbox-konzolokra is megérkezik. Lássunk belőle egy kis ízelítőt!

Jöhetnek az élőszereplős Persona-adaptációk

A Sega hivatalosan is megerősítette, hogy szívesen adaptálná élőszereplős formában az Atlus játékait, így a Persona-sorozatot is.

Ezt láthattuk a Nintendo Direct adásán

Lepörgött a Nintendo Direct Mini: Partner Showcase adása. Habár a 26 perces műsor a Nintendo külsős partnereinek újdonságaira fókuszált, így sem volt hiány az izgalmas bejelentésekből.