Persona 5 PS3, PS4

Végre elkészült a Persona ötödik része - megérte rá várni!
Típus: JRPG

TGS 2019: Íme, a Persona 5 Royal intrója

Az idei Tokyo Game Show során egy komolyabb blokkal jelentkezik majd a Sega is, melyben az Atlus októberben érkező alkotása is kiemelt szerepet játszik. Addig is ráhangolóként megnézhetjük, hogy miként fest majd a játék intrója.

Tavasszal érkezik nyugatra a Persona 5 Royal

A tegnapi Atlus Art Show keretein belül a Sega egy vadonatúj trailer társaságában hivatalosan is bejelentette, hogy 2020 tavaszán az amerikai és európai játékosok számára is elérhető lesz a Persona 5 bővített változata.

E3 2019: Friss traileren a Persona 5 Royal

Az Atlus közzétette a Persona 5 Royal legfrissebb előzetesét. A bő háromperces videó különlegessége, hogy ez az első angol nyelvű trailer, amit eddig láthattunk a játékkal kapcsolatosan.

Persona 5: The Royal - hozzánk csak jövőre

Az Atlus és a Sega a Persona Super Live P-Sound Street 2019 koncerten vetítette le a Persona 5: The Royal első teljes értékű előzetesét, amiből kiderült, Japánban most októberben, mindenhol máshol csak jövőre jelenik meg a játék.

Szépen fogy a Persona 5

Az Atlus és a Sega tájékoztatása szerint újabb mérföldkőhöz érkezett a Persona-sorozat ötödik felvonása, 2017 december óta ugyanis újabb 400 ezer darabot sikerült értékesíteni a hamarosan újdonságokkal jelentkező játékból.

Érkezik a Persona 5: The Royal

A korábban csak Persona 5: R címmel belengetett folytatás végre megkapta a valódi alcímét. A különleges JRPG következő felvonásáról egyelőre nem sokat tudni, de egy titokzatos hölggyel már most megismerkedhetünk.

Az Atlus bejelentette a Persona 5 R-t

A tavalyi év egyik legfantasztikusabb JRPG-je kétségtelenül a Persona 5 volt. A szériáért felelős Atlus most egy újabb bejelentéssel érkezett: fellőtték a Persona 5 R első teaserét. A részletekre azonban még várnunk kell.

Vadonatúj projekten dolgozik az Atlus

Két nemrég meghirdetett álláshirdetés szerint a Persona-sorozatot is készítő Atlus csapatának legújabb játéka egy komolyabb költségvetésű akciójáték lesz, természetesen ezúttal is kizárólag PlayStation 4-re.

TGA 2017: A Zelda lett az év játéka

Egy fontos hírünk maradt még a The Game Awards kapcsán, következzen az esemény idei díjazottjainak listája! Az év játéka a The Legend of Zelda: Breath of the Wild lett a szavazatok alapján.

Persona 5 - túl a kétmillió eladott példányon

Közel 10 évvel később jelent meg elődjénél, ám óriási várakozás fogadta az ötödik részt. Immáron a JRPG-k iránt érdeklődő közönség is szélesebb, nem véletlen hát, hogy eladásai felülmúlják a sorozat összes korábbi darabját.