Több sorozatát is leporolná a Capcom

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 6.
  • Hír
Link másolása
A japán kiadó bejelentette, hogy több olyan sorozatát is szeretné feltámasztani, amelyhez nem készült mostanában új rész. Pontos nevek nincsenek, de csak örülni tudunk a hírnek!

A Capcom hétvégén jelentette be a Marvel vs. Capcom következő felvonását, amire öt évet kellett várniuk a rajongóknak. A japán kiadó ígérete szerint azonban a Marvel vs. Capcom Infinite csak a kezdetet jelenti, a jövőben "több olyan sorozatát is feltámasztaná, amely nem kapott mostanában új részt".

A bejelentés mindenképpen jó hír, és nagyon úgy tűnik, hogy a cég végre felismerte: túl gazdag a játékkínálata ahhoz, hogy hagyja a címeit a fiókban porosodni, és nem muszáj csak és kizárólag a Resident Evilben, a Dead Risingban, a Monster Hunterben és a többi jól bejáratott sorozatban gondolkodnia. Azt egyébként külön leszögezte, hogy nem az évről-évre visszatérő címekre gondol, és az "új rész" megfogalmazás arra utal, hogy nem is remasterekről lenne szó.

Pontos neveket nem említett a kiadó, de egy Onimushának vagy egy Dino Crisisnak ki tudna ellenállni, nem igaz?

4.
4.
p3ti
Régen a capcom egyenlő volt a minőségi játékokkal..namost ez az utóbbi 5 évben hatalmas mélyrepülést vett....ideje lenne észhez kapni. Hátha a Resi 7el újra fellendül az ihlet.
3.
3.
zsocc-nrg
Portolják az Ultimate Marvel Vs. Capcom 3-at PC-re és X1-re :D
https://www.youtube.com/watch?v=_KctMDsHVF8
2.
2.
crytek
Más is tehetné ezt a régi jó címeivel...Igény van rá nagyon is.
1.
1.
Rakottkrumpli
Há meg amúgy sem trendi új egyedi ötletekkel előállni manapság... Az annyira 90-es évek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...