Alighanem ez a legszebb vadászszimulátor

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 7.
  • Videó
Link másolása
A Just Cause fejlesztője karolta fel az Expansive Worlds vadászós játékát, a theHunter: Call of the Wildot, amely 50 négyzetmérföldes szabadon bejárható terepet kínál. Megannyi vad elejtése vár ránk gyönyörű grafika mellett.

Míg más vadászszimulátorok elég szabadon kezelték a műfajt, és nemigen nyújtottak realisztikus élményt, addig a theHunter: Call of the Wild értő kezekben formálódik. Az Expansive Worlds alkotását a Just Cause-sorozat fejlesztője, az Avalanche Studios adja ki.

A játék egy gyönyörű nyitott világban játszódik, amely tele van állattal. Bölényre, vaddisznóra, szarvasra vadászhatunk. Madarak és rovarok röppenek fel lépteink nyomán.

Az élő-lélegző vadont az Apex technológiával hozták létre a srácok, amely már jól vizsgázott különféle akciójátékokban. Az egyjátékos élmény mellett többjátékos módot is kapunk, lesz kooperatív és kompetitív móka is, maximum nyolc fővel.

A theHunter: Call of the Wild 2017 tavaszán érkezik PC-re.

91.
91.
Juha
A legjobb, amikor valaki elkezdi sajnálni a lelőtt őzet, nyulat stb., aztán elmegy horgászni! Mert az csak hal...
Mellesleg a horgászatnak/halászatnak szerintem sokkal nagyobb a tábora, ok, ott is vannak szabályok, amiket sajnos a többség nem tart be, ezért komplett fajok pusztulnak ki.
Itt is ugyanaz van, miért fáj jobban az embernek, ha elpusztul néhány bálna, delfin, panda, vagy oroszlán, mint egy kisebb hal/rovar/emlős? Azért mert nagyobb?
Otthon kiteszi mindenki a mérget/csapdát, ha meglát egy patkányt vagy egeret. A normális vadásztársaságok ugyanezt teszik meg őzek és nyulak ellen a gyümölcsöskertekben. És nem azért, hogy kiélvezzék az ölést, vagy legyen egy jó pörkölt estére, hanem hogy mami tudjon venni káposztát meg almát.
90.
90.
GAMEROD
A vadászat is egy életforma, el kell tudni fogadni. Németeknél, osztrákoknál is megvan a maga tradíciója, megvan a maga hangulata. A vadakat pedig nem kell sajnálni, ha egy 500-as szarvascsorda felzabálja reggelre a termést az már nem olyan kellemes, mint ahogy az se, ha egy főúton belédkéretszkedik egy 5 mázsás bika, és az anyósülésen köt ki. Sok helyen bebizonyosodott hogy a jószívűség és a sajnálat nem kifizetődő. Ennyi erővel sertést se tenyésszenek és ne vágják le őket, napi szinten lóg lefelé többezer disznó a kampón akár a pick szalámigyárban is, azokat se sajnálja senki.
88.
88.
NECROSMOKE
LOL Mi tortent? Miert van annyi kimoderalt uzenet?
86.
86.
Őrnagy
Engem érdekeltek volna a kimoderált üzenetek is :)
85.
85.
Rakottkrumpli
#79: Na ja, azt a kommentelők 99%-a azt hiszi az őzről, hogy máv alkalmazott, vadászt meg képen sem látott... Aztán mennek megvenni a teszkós húst, amik szintén állatokból készülnek, (akármilyen hihetetlen), akik nem csak meg vannak ölve ugyan úgy, vagy még durvábban, de legtöbbször a tyúkszaros életüket is kínok közt a saját szarukban és testvéreik hulláiban fetrengve töltik, de ugye a vadász a geci...
84.
84.
Extol
Gyerekkorom egyik legjobb játéka a Deer Avenger volt
82.
82.
Balazska4
#81: igen azt hiszem még vagy 100 verziót lehetne írni erről és a saját nézeteinkhez igazítva a példát és győzködni a másikat de értelme nincs.Annyiban mind egyetérthetünk hogy a világ nem kék és narancssárga sajnos és vannak dolgok amiket bár nem fogadunk el vannak hasznai ránk nézve is.
81.
81.
Thor Vath
Én is felfegyverezném a szarvasokat, hogy vissza tudjanak lőni - a fair play jegyében :) A vadászatot akkor tartom elfogadhatónak, ha fogja a jóember a puskáját (de nem távcsövest, hogy Honoluluból átlőjön Karakószörcsögre, hanem egy simát - íj, nyíl, mégjobb), elindul a nagy büdös vadonba, szélben, sárban, keresi a nyomokat, követi naphosszat, kúszik a bozótban, becserkészi a vadat, megtámadja és megöli (ha tudja - vagy a vad őt, ez már csak ilyen). Nem fizet érte senkinek semmit, hazaviszi és amíg meg nem eszi, nem öl meg másik állatot. Ez a vadászat. Ezt asszem orvvadászatnak hívják :D A terpeszkedünk a lesben és halomra lőjük az állatokat, amiket elénk terelnek és direkt erre tenyésztettek - még az embertől sem félnek mert etetve vannak, aztán fizetünk jó sokat, hogy ilyen jól kiloccsantottuk az agyát egy csomó állatnak, meg sima élvezeti mészárlás, ezt meg legális vadászatnak hívják.
80.
80.
Balazska4
az igen itt nincs válogatás úgy látom itt repül minden azé is aki rondán beszélt meg aki nem azé is.:D
79.
79.
markoci555
Vadászós játéknál mindig jönnek az állatvédős kommentek, de hogy ennyi kimoderált legyen :D
Öcsém szereti a vadászósakat, ezt tuti megmutatom neki.
46.
46.
Balazska4
#45: te jóég nem is lehetsz eleve valamiben jó ha nem élvezed amit csinálsz bármiről is legyen szó ha egy vadász sem élvezné a munkáját káosz lenne a világban.
40.
40.
_Tappancs_
#38: Persze, éppen ezért legális a sportvadászat is, mert azokat lövetik ki a vadászok(szakmájuk szerint) felügyeletével a hobbivadászokkal, amit az adott területen ilyen-olyan okok miatt ki kell vagy ki lehet lőni(pl túlszaporodás miatt). A sportvadászat vagy az Amerikában divat trófea vadászat még gáz marad hiába legális, mert olyan emberek lövik ki őket, akik kedvtelésből teszik vagy haszonszerzésből vagy dicsekvésből.
39.
39.
Balazska4
#38: igazándiból akikről most beszélünk azok a mókafickek.Nem kell fizetni vadászoknak munkáért hanem még mókaficek fizet olyanért amiért másnak fizetnének hogy elvégezze.
38.
38.
Balazska4
#37: senki nem vitatta mindennek megvan a maga fekete levese is az aranysárga mellett de emiatt vicces lenézni a vadászokat.Megcsak úgy mellesleg hozzátéve nemcsak úgy kínálnak vadat ezek a cégek hanem csak akkor tudnak biztosítani ha az megengedett és amúgy is le lennének vadászva az állatok.Ezért van az hogy a gazdag nem vadász ember repülőre ül más országban vadászidényhez mert otthonában elzavarják ha puskát akar ragadni mert nincs nyomós ok a vadászatra.
37.
37.
_Tappancs_
#35: Szerintem azok, akik nem vadászok(szakmájuk szerint) de vadásznak azok a sportvadászok. Ilyenek pl a politikusok, akik szintén szeretnek lövöldözni. Elhiheted, hogy nem a vadállomány védelme miatt lövöldöznek, sokkal inkább hobbinak tekintik, olcsó húsforrásnak, kirándulásnak, üzletkötésnek, úri mulatságnak. Aztán ezekre az emberekre épülnek bizonyos cégek, akik helyet, vadat kínálnak külföldi "vadászoknak" és jó pénzért biztosítanak , szállást, mulatságot, trófeát számukra. :)
36.
36.
jackie
A nagy keményfaszú vadászok:D Érdekes, egyik se megy pusztakézzel vaddisznóra vagy bármi másra. Távcsővel távolról lőnek, remélem a nőkkel is csak így boldogulnak.
Sztem inkább gyilkolásszunk játékban. Szép a game grafikája, simán csak elsétálgatni is jó lenne benne
35.
35.
Balazska4
#28: rosszul értelmezed a vadászatot az a baj hogy többen rosszul.Ilyen emberekből soha nem is lesznek vadászok akik ha megölnének valami állatot önfeledten ugrálnak örömükben.Nem is abból lesz vadász aki élvezetből öl abból kényszerzubbonyos lesz.Ezek komoly mentalitással létező emberek akik kapaszkodj meg jobban tisztelik az állatokat mint majdnem az embert és tudják miért kell őket megölni.
34.
34.
GAMEROD
A jószívűség a pokolhoz vezető út, ha valamit hagynak túlszaporodni akár embert akár állatot annak beláthatatlan következményei lesznek. Csak szemléltetésképp hogy mi folyik a közutakon és nem egyedi eset:

https://www.youtube.com/watch?v=w5v2OUE0SUI
33.
33.
Balazska4
#31: nagyon is igazad van jelenleg nem ismerek olyan embert aki megrögzötten úgy éli életét hogy semmit nem vesz ami állatokhoz köthető minden más kisit álszent duma.
32.
32.
Balazska4
#28: Remélem neked is műbőr cipőid van szappan nélkül mosdasz és semmilyen állati bőr tárgy nincs a házban.:D
28.
28.
shorty123
É sokat futok és bicajozom a környékbeli erdőkben és mindig öröm látni egy-egy szép állatot a természetes lakhelyén. De hogy egyeseknek miért okoz az örömet, hogy ezekből az állatokból egy véres tetemet csináljanak sport címén azt fel nem foghatom.
Ezzel együtt a játékot szívesen kipróbálnám azért az nem ugyanaz
26.
26.
Extol
Végtelenül elítélem a vadászatnak minden formáját, talán egyetlen műfaj mit még a játékpiacról is kitiltanék. Én nem vagyok vegán. A vadak nem haszonállatok. Talán 3-4 ezer éve még az emberi fajfenntartás része volt, ma már nem több mint vadgazdálkodás cím alatt futó burzsoáskodás, a természet végső kizsákmányolása.
Nem az ember feladata az erdők ökoszisztémájának a karbantartása, a prédaállatok mellé a mindenható adott ragadozókat is, és sokszor azért van túlszaporulat, mert a ragadozókat a legtöbb helyről kiirtották. Ki tudná elképzelni hogy anno a bronzkor előtt Magyarország akkori területén oroszlánok is éltek?
És akkor így akarunk valamit is tenni azért hogy jobb legyen? Hogy megmentsük a Földet? Nem a Földet kell megmenteni. Mi magunkat! Állatok akkor is lesznek ha a nukleáris apokalipszis az utolsó téglát is porrá őrli az emberi civilizációból. És szerintem nem lehet már tenni semmit, azért mert az ember nem változik. Eredendően alkalmatlan arra hogy hosszú ideig fennmaradjon.
25.
25.
Thor Vath
#23: Jaaaa :) Na most már mindegy, válaszoltam :)
24.
24.
Thor Vath
#22: Félreérted, nem azzal van a bajom, hogy az állatok nem ketrecben vannak tartva és futószalagon kivégezve, csak azzal, hogy állatok megölése valakinek szórakoztató időtöltés. Nem az állat leölésének kivitelezésével van problémám, hanem az emberek lelkivilágával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...