theHunter: Call of the Wild PC

Az Expansive Worlds gyönyörű vadászszimulátora, amely ötven négyzetmérföldes terepen játszódik.
Típus:

Angliában nyit új stúdiót az Avalanche

A Just Cause-játékokért felelős svéd fejlesztőstúdió a hónap során szélesebbre tárja a szárnyait. A vállalat Liverpoolban nyitja meg a következő irodáját, az itt alkalmazott fejlesztők pedig nem csak ismert sorozatokon, de egy új IP-n is dolgozhatnak majd.

A Nordisk Film bekebelezte az új Rage alkotóit

A Nordisk Film kiadott közleménye szerint történelmi üzletet kötöttek, amikor sikeresen felvásárolták a Just Cause, a Mad Max és a The Hunter játékokat jegyző svéd Avalanche Studios csapatát.

Újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

Nyolc újabb címmel gazdagodik a Microsoft előfizetéses rendszerének tárháza. Az Xbox One-on és PC-n elérhető szolgáltatás segítségével játszhatunk majd többek közt a Cities: Skylinesszal, és az Xbox One-ra hamarosan megjelenő Robocrafttal.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg kihevertétek a szeptembert, mert ha lehet, az október még durvább játékmegjelenéseket ígér! A héten az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, holnap érkezik a Forza Motorsport 7!

GC 2017: Októberben jön konzolokra a theHunter

Az Expansive Worlds bejelentette, hogy október elején landol PS4-en és Xbox One-on az idei év legjobb vadászszimulátora, a theHunter: Call of the Wild. A port az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazza.

Ősszel dobozos változatot kap a theHunter

Az év elején mutatkozott be az elmúlt esztendők egyik legszebb vadászszimulátora, a theHunter: Call of the Wild, ami a THQ Nordic közreműködésével most ősszel dobozos változat formájában is megvásárolható lesz.

Konzolokra is jön a theHunter: Call of the Wild

A PC-s verzió már megjelent, most pedig a konzolosokon a sor: a Just Cause mögött álló Avalanche Studios bejelentette, hogy PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd "az eddigi legimmerzívebb" vadászjáték.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kirobban a háború a szamurájok, a lovagok és a vikingek között, a második világháborús Olaszországban pedig egy rejtélyes mesterlövész tizedeli a nácikat. Lássuk, mivel játszunk ezen a héten!

Alighanem ez a legszebb vadászszimulátor

A Just Cause fejlesztője karolta fel az Expansive Worlds vadászós játékát, a theHunter: Call of the Wildot, amely 50 négyzetmérföldes szabadon bejárható terepet kínál. Megannyi vad elejtése vár ránk gyönyörű grafika mellett.