theHunter: Call of the Wild PC

Az Expansive Worlds gyönyörű vadászszimulátora, amely ötven négyzetmérföldes terepen játszódik.
1687458147

Ingyenes a theHunter: Call of the Wild az Epic Games Store-ban

Mit szólnátok ahhoz, hogy a hajnali nap sugaraival kelve felvennétek a bakancsot, vállatokra a puskát és irány a természet! A theHunter: Call of the Wild már ingyenesen tölthető az Epic boltjából.
1686842337

Két játékot ad ingyen az Epic Games Store

Ezen a héten maszkos luchadorként oszthatjuk a pofonokat a ringben és azon kívül is! Az Epic Games Store ajándékait ezen a héten és jövő csütörtökön is érdemes lesz berántani.
1637859600

A Dead by Daylighttal készül jövő hétre az Epic

Elütötte az óra a csütörtök, este ötöt, ez pedig azt jelenti, hogy frissült az Epic Games Store ajándékjátékainak kínálata. A héten egy játék és egy zsetoncsomag lehet a miénk, jövő héten pedig két játékot is kapunk.
1637262000

Tölthetők az Epic Games Store legújabb ajándékai

Mint minden csütörtök délután, úgy most is megérkeztek az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai. Ezen a héten két nagyszerű indie kalandot és a Radiohead különös zenei kiállítását dobhatjuk a könyvtárunkba.
1591021800

Angliában nyit új stúdiót az Avalanche

A Just Cause-játékokért felelős svéd fejlesztőstúdió a hónap során szélesebbre tárja a szárnyait. A vállalat Liverpoolban nyitja meg a következő irodáját, az itt alkalmazott fejlesztők pedig nem csak ismert sorozatokon, de egy új IP-n is dolgozhatnak majd.
1527847233

A Nordisk Film bekebelezte az új Rage alkotóit

A Nordisk Film kiadott közleménye szerint történelmi üzletet kötöttek, amikor sikeresen felvásárolták a Just Cause, a Mad Max és a The Hunter játékokat jegyző svéd Avalanche Studios csapatát.
1522159200

Újabb játékokkal bővül az Xbox Game Pass kínálata

Nyolc újabb címmel gazdagodik a Microsoft előfizetéses rendszerének tárháza. Az Xbox One-on és PC-n elérhető szolgáltatás segítségével játszhatunk majd többek közt a Cities: Skylinesszal, és az Xbox One-ra hamarosan megjelenő Robocrafttal.
1506969000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Remélhetőleg kihevertétek a szeptembert, mert ha lehet, az október még durvább játékmegjelenéseket ígér! A héten az autóversenyzés szerelmesei örülhetnek, holnap érkezik a Forza Motorsport 7!
1503734420

GC 2017: Októberben jön konzolokra a theHunter

Az Expansive Worlds bejelentette, hogy október elején landol PS4-en és Xbox One-on az idei év legjobb vadászszimulátora, a theHunter: Call of the Wild. A port az alapjáték mellett az összes DLC-t tartalmazza.
1498737897

Ősszel dobozos változatot kap a theHunter

Az év elején mutatkozott be az elmúlt esztendők egyik legszebb vadászszimulátora, a theHunter: Call of the Wild, ami a THQ Nordic közreműködésével most ősszel dobozos változat formájában is megvásárolható lesz.