Filmes híreket mondunk

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Megérkezett a War for the Planet of the Apes első előzetese, kiderült, hogy mi lesz a címe nyolcadik Fast & Furious-filmnek, és az Assassin's Creed-mozi is kapott egy utolsó (?) trailert a premier előtt.

Traileren a War for the Planet of the Apes

2017. július 14-én kerül mozikba a War for the Planet of the Apes (A majmok bolygója: Háború), amely a minap megkapta az első előzetesét. A Matt Reeves által rendezett film hivatott lezárni az újgenerációs trilógiát, és ahogy azt a cím sejteti, a majmok és az emberek háborúja kapja a főszerepet benne.

Azt már a készítők sem titkolják, hogy Caesar (Andy Serkis) és fajtársai húzzák a rövidebbet a csatában, így az előzetes leírások szerint a történet hamar Caesar bosszúhadjáratába csap át, melynek célja, hogy leszámoljon az embereket vezető Ezredessel. Woody Harrelson már most atomkeményen fest a szerepben:

The Fate of the Furious

Habár korábban Fast 8-ként emlegették, végül a The Fate of the Furious címmel kerül mozikba a Fast & Furious-sorozat nyolcadik része. A film első trailere holnap érkezik meg, addig egy 15 másodperces ízelítővel kell beérnetek - nyugi, Charlize Theron már ebben is felbukkan!

A premier 2017. április 13-án esedékes.

Így fest az Éden Almája az Assassin's Creed-filmben

Habár az Assassin's Creed filmváltozata már a nyakunkon van (december 29-ig kell rá várni), a készítők még mindig tudnak újat mutatni: a mozi harmadik és valószínűleg utolsó előzetesében az Éden Almája is felbukkan, sőt a templomosok titkos tanácskozásából is kapunk egy kis ízelítőt.

Ha hihetünk a híreknek, az Assassin's Creed-film javarészt a jelenkori szállal foglalkozik majd, ami nem feltétlenül baj, tekintve, hogy a játékoknál mára abszolút háttérbe szorult ez a vonal.

4.
4.
rossitibi
#2: Franco-t én is hiányoltam már a második részből is! Kár érte!
2.
2.
#1: Már az ötödik részre szinte teljesen dobta a sorozat az autókázást, és akciófilm lett belőle, nincs ezen semmi meglepő. Amúgy a számozás kedvéért lehetett volna The F8 of the Furious is.. :P

A The rise of the dawn of the war for the planet of the apes tényleg nagyon jól néz ki. Nem gondoltam volna amúgy, hogy az egész előzmény-trilógiát Caesar életére fogják felfűzni. Viszont ha már így döntöttek, szerintem az emberek oldalára is kellett volna egy állandó szereplő, pl. Franco karakterét simán meg lehetett volna tartani, és a kettejük kapcsolatával többet foglalkozni.
1.
1.
PS4jacksony
Nálam a Majmok Bolygólya a befutó iszonyat komoly animációk.
A halálos iramban már inkább háborús film mint illegális autóverseny....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...