The Division - jövő héten jön a DirectX 12-támogatás

Link másolása
Jövő héten új javítás érkezik a The Divisionhöz, mely többek között DirectX 12-támogatással egészíti ki a játékot. Emellett a processzorhasználaton is finomítanak a fejlesztők az új patch-csel.

A The Division (teszt) friss kiegészítőjének megjelenése után új lendületet kapott a Ubisoft játéka, így rengeteg játékos visszatért a hófödte New York utcáira. Természetesen a fejlesztők sem állnak le a javítások gyártásával, így hónapról-hónapra egyre többet finomítanak a címen.

Jövő héten megérkezik a játékhoz a DirectX 12-támogatás, mely jobb teljesítményt ígér magasabb felbontásokon. Az új funkció mellett a processzorhasználaton is finomítanak a fejlesztők, valamint a kontrollerekkel való problémákat is megoldották. A DirectX 12-höz egy ismert hiba is kapcsolódik, melyet nagy eséllyel később javítanak majd ki: a funkció aktiválása után nem lehet állítani a fényerősségen.

6.
6.
user101
Steam felhasználói értékelés: 57%, mostanában: 81%. Ami azért sokat sejtető és bár a hírek miatt én sem vettem meg, de így kívülről nagyon tetszik, az updatek biztatóak és biztos, hogy egy kellemes kis leárazás esetén bele fogok ugrani.
5.
5.
Kolompár Tarzan
4.
4.
Glorious PC Master
Akkor jönnek az újabb bugok, ugye?
3.
3.
leviske
#1: Az a "valami" felteszem, hogy a "tartalom".
2.
2.
crytek
Hm biztos túl sok fpsel fut alapból kell neki a lassító patch...
1.
1.
almaspite
Örülök a hírnek bár. 1 nem tértek vissza, a megugró játékos tábor leginkább friss új játékos, aki most vette meg leértékeléskor a division. 2 tsen 10 emberből akivel beszélek ebből 8 season passes és nincsenek még mindig megelégedve azzal amire 8k kidobtak megjelenéskor. Bár én a survival nagyon elvagyok, csak egy kicsit zavar, hogy nekem nem nagyon akarja dobálni az Alfa gear setet ami dark zónába a legjobb pvp-re. Egy másik cinkbe volt, hogy annyian játszanak mint megjelenéskor... nagyon erős túlzás, tény hogy jóval többen de még mindig szépen szállingózik el a tábor, valahogy nincs a játékba valami ami ott tartja az embert a játék előtt mint a többi rpg vagy hack and slash-be lényegtelen, nagyon szép a játék, de valami nincs meg benne és úgy tűnik az uborka ezt nem is fogja tudni megoldani. Talán a ghost recon onlineba, bár ott se lennék túl bizakodó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...