Launch traileren a The Walking Dead új évada

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 12.
  • Videó
Link másolása
Egy hét múlva érkezik a Telltale-féle The Walking Dead harmadik évada, az A New Frontier. A dupla epizódos nyitány egy izgalmas és gyönyörű launch trailert kapott, Clementine már igazi túlélővé avanzsált.

A The Walking Dead: A New Frontier dupla résszel nyit december 20-án. A Ties That Bind' Part I és Part II PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és mobilokra várható, a Telltale most egy akciódús és egyben érzelmes előzetessel várja a visszatérő játékosokat.

Amint az látható, nemcsak Javier csatlakozik Clementine kompániájához, de Jesus és más karakterek is feltűnnek a kedvcsinálóban.

2.
2.
TryGun
#1: Az első két évadod nagyon szerettem, de a kérdésem az lenne hogy megéri kivinni ezt a Michonne részt is?? Mármint van olyan jó story benne mint az előző részekben?? Vagy vanna benne valami sajátosság ami miatt megérné belekezdenem??
1.
1.
RangerFox
Ha már a sorozatról rég letettem, a játékot még mindig nagyon várom. A hullámzó második évad után letettek egy izgalmas Michonne mellékszálat, remélem legalább azt a szintet fogják tartani itt is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...