Az Overwatch már karácsonyozik

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 14.
  • Hír
Link másolása
Kezdetét vette az Overwatch karácsonyi eseménye, a Winter Wonderland loottal, feldíszített pályákkal és hógolyózós játékmóddal várja a rajongókat. A beharangozó trailer mellett egy nagy adag képet is tudunk mutatni.

Az Overwatch karácsonyi eseménye tegnap vette kezdetét, és egészen január 2-ig tart majd: ahogy azt a korábbi eventeknél megszokhattátok, ez idő alatt egy raklapnyi tematikus tartalom vár titeket a játékban.

A Blizzard az ünnepek apropóján feldíszítette a Hanamura és a King’s Row pályákat, emellett a lootboxok mindenféle spéci skint, győzelmi pózt, egysorost, emote-ot és intrót tartalmaznak. Az eventhez extra játékmód is dukál, a Mei’s Snowball Offensive-ben kétszer hat Mei ütközik meg, a hölgyike klasszikus fegyvere pedig hógolyóvetőként működik ezúttal. A nehezítés az, hogy a mordály - az ulti elsütését leszámítva - csak egy-egy golyót tud kilőni, így az utánpótlást jelentő hókupacokig eljutni csak úgy tudsz, ha ügyesen bevéded magad Mei jégfalával.

A fenti trailer mellé egy adag screenshotot is feltöltöttünk a galériánkba, ezeken alaposabban is szemügyre vehetitek az új kiegészítőket:

1.
1.
GODL1KE
Egyik legjobb játék idén!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...