Így vidd át a mentéseidet az új The Walking Deadbe

Link másolása
Az előző generációs konzolokra már nem jelenik meg a Telltale-féle The Walking Dead új évada, így külön tervet kellett kidolgoznia a fejlesztőknek az előző évadok mentéseinek importálására.

A Telltale-féle The Walking Dead esetében a történet szempontjából fontosak a játékos döntései, melyeket a mentéseinken keresztül vihetünk át évadról-évadra. Eddig ez könnyen ment, ha ugyanazon a platformon játszottunk, a harmadik évad azonban már nem jelent meg előző generációs konzolokra, így sokak mentése a régi gépen maradhatott.

A Telltale Games észlelte a problémát, ezért egy új javítást adott ki, mellyel elég kacifántos módon, de visszaszerezhetjük mentéseinket, sőt szinkronizálhatjuk őket a különböző platformok között.

Sajnos ez azt jelenti, hogy le kell porolnunk és újra üzembe kell helyeznünk régi konzoljainkat, hogy a The Walking Dead előző része frissíthesse magát, majd feltölthessük mentéseinket. Ezután ugyanazt a Telltale-accountot használva más platformokon is letölthetjük a régi játékállásunkat.

6.
6.
csoki0619
#5: Súlya az lehet h van, viszont következménye annál kevesebb, esetleg annyi h később, valamelyik karakter 2 mondatban megemlíti, vagy számon kér és ennyi, de ezeket a játékokat nem is azért szeretjük. Ezek kvázi interaktív képregények, amit minimálisan ugyan, de te alakítasz.
3.
3.
McDuff
Nem jön ki???? :O nah ez most meglepett, erre vártam, itt őrizgetem a mentést X360-n már 1 éve! ohh hogy rohadnának meg, bezzeg a Batman az kijött és azt se tudom mondani hogy 1 éve, mert még be sincs fejezve! kurvára nem értem hogy most ennek mi állt az útjában...semmit se változott a játék a Batmanhez képest. Mobilra, arra bazdmeg kijön...tehát vmi indokot elvárnék, főleg hogy bejelentés óta hangoztatták az összes paltformot, erre most a megjelenés előtt egy héttel visszatáncolnak. Nah m1 legalább felrakhatom a felhőbe és lesz 60 MB szabad helyem, hurrá!
2.
2.
támadómókus
Épp csak azt nem írjátok le, hogyan. Ha már az a hír címe, hogy "Így vidd át...", akkor talán le is kellett volna írni a hogyant.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...