Troll and I - így neveld a trollodat!

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 15.
  • Bejelentés
Link másolása
A Spiral House új játéka a második világháború utáni Skandináviában játszódik, hősünk egy fiatal fiú, akinek saját trollja van. Csak egymást támogatva küzdhetik le a nehézségeket, nyomukban vadászok loholnak.

A Spiral House csapata nem ma kezdte a szakmát: 1999 óta segítenek be ilyen-olyan projektekbe. Első saját IP-jük a Troll and I lesz, amely műfaját tekintve egy akció-kalandjáték. Főhősünk Otto, egy fiatal fiú, aki a második világháború utáni Skandináviában éldegél, mígnem a sors összehozza egy mítoszokból ismerős lénnyel, a trollal.

Kettejük közt ritka kötés alakul ki, együtt küzdenek a túlélésért, miközben vérszomjas vadászok loholnak a nyomukban. A harc és a felfedezés mellett rejtvényeket is meg kell oldanunk, melyek összetettsége hasonló lesz az Unchartedekben és a Tomb Raiderben tapasztaltakhoz.

A játékban mindkét hőst irányíthatjuk, helyzetfüggő, hogy éppen kire van szükség. Mindkét karakternek megvannak a saját erősségei és gyengeségei, képességeiket fejleszthetjük is egy skillfa segítségével, ráadásul craftolhatunk is. Nemcsak emberekkel akasztjuk össze a bajuszt, hanem a skandináv mitológián alapuló gonosz teremtményekkel is.

A legjobb móka vélhetőleg az osztott képernyős kooperatív mód lesz.

A Troll and I 2017. március 21-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

5.
5.
Cellator
Ez a raszta, vagy varkocs (kinek mi) olyan benyomást kelt, h az akció után tuti teker egyet a majompofa h ellazuljon. Egyébként jópofának tűnik.
4.
4.
DON GONDOCS
Nekem rögtön ez jutott la eszembe

https://www.youtube.com/watch?v=dIE3eV8HFPk
3.
3.
Yanez
#2: Ezen de jót mosolyogtam! :D
2.
2.
JoHnNiEE
ez ilyen szegény ember Last Guardianja? :D
1.
1.
DON GONDOCS
Oké ez a trailer egyszerűen epic. Pont nem egy ilyen címtől vártam ilyet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...