Troll and I PC, PS4, XBOXONE

Főhősünk Otto, a fiatal fiú, akinek saját trollja van. Csak egymást támogatva küzdhetik le a nehézségeket.
1490110235

Troll and I - trailer a megjelenés örömére

Amerikában már elérhető, hozzánk pedig pénteken érkezik a Troll and I. A kooperatív mókára kihegyezett akció-kalandjátékban egy emberfiú és egy troll közös kalandjait élhetjük át. A premier mellé befutott a launch trailer.
1489993200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten végre nyakunkba vehetjük az Androméda-galaxist, és még saját trollunk is lehet majd. Ezúttal is összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, lássuk, mi vár ránk a következő napokban!
1487872840

Troll and I - az összedolgozás szépsége

Az 1950-es évek Skandináviájában játszódó Troll and I lényege a kooperatív mód, amit akár osztott képernyőn is élvezhetünk a kanapén ülve. Az egyik játékos egy emberfiút, Ottót irányítja, a másik pedig egy nagy szőrös trollt.
1484218817

Sztoritraileren a Troll and I

Végre többet is megtudhatunk a Spiral House legújabb alkotásának történetéről, amely egy fiú és egy troll barátságáról szól. Sajnos menekülniük kell az üldözőik elől a második világháború utáni Skandináviában.
1481823047

Troll and I - így neveld a trollodat!

A Spiral House új játéka a második világháború utáni Skandináviában játszódik, hősünk egy fiatal fiú, akinek saját trollja van. Csak egymást támogatva küzdhetik le a nehézségeket, nyomukban vadászok loholnak.