Kellemes rémálmokat a Call of Cthulhuval!

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 15.
  • Képek
Link másolása
Mint ismert, a Cyanide vette át a Frogwares detektívjátékának munkálatait. A Call of Cthulhu a Chaosium papíralapú szerepjátékát veszi alapul, és az új screenshotok tanúsága szerint hátborzongató lesz.

Kezdetben a Sherlock Homes-játékokat jegyző Frogwares dolgozott a  Call of Cthulhun, de a projektet végül a Cyanide fejezi be.

A kalandjátékban egy Edward Pierce nevű magándetektívet irányítunk a húszas évek Bostonjában - hősünk Sarah Hawkins és családjának halálesetét vizsgálja ki a nyomasztó Darkwater Islanden. Edward olyan eseményekbe csöppen, melyben a valóság, a természetfeletti és az illúzió keveredik. Vajon csak a képzeletünk tréfál meg?

Ha Lovecraft-rajongó vagy, mindenképpen kötelező lesz a  Call of Cthulhu, amely valamikor jövőre érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Friss képek a galériánkban:

7.
7.
Gorrister
#6: Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.
6.
6.
zoenn
#1: Na akkor tényleg öntsünk tiszta vizet a pohárba. Ezt a kalandjátékot tényleg úgy jelentették be 2014 januárjában, hogy a Frogwares készíti.

https://www.gamekapocs.hu/hir/38362/call_of_cthulhu_kaland_keszul_a_frogwaresnel

https://twitter.com/FocusHome/status/423840807263563776

A játék logója már az akkori képeken is ugyanilyen. Kaland, Focus Home Interactive, Frogwares - érted? Az elismert PC Gamer még a tegnapi cikkében is ugyanezt írta:

http://www.pcgamer.com/cyanides-call-of-cthulhu-teases-eerie-new-screens/

Majd jött a fejlesztőcsere, melynek okai máig tisztázatlanok.

A Frogwares viszont tényleg készít egy másik játékot The Sinking City címmel. Talán a srácok ötletei nem tetszettek a Focus Home-nak, vagy csak nagyobbat akartak dobni a nyitott világgal. Ezt a játékot csak tavaly márciusban jelentették be, nem 2014 januárjában, a címében nincs benne a Call of Cthulhu, kiadója még nincs.

https://www.gamekapocs.hu/hir/48907/the_sinking_city_nyomozos_jatek_lovecraft_vilagan

Szóval a hír első bekezdésében taglaltak még mindig igazak.
3.
3.
Giga0509
Bármi ami Lovecraft az jöhet.
2.
2.
Tyler89
#1: Na, kösz! Akkor plusz egy cím a listámra... :D
Eddig a Sinking Cityről nem tudtam. Bár a Call of Cthulhu-ról se sok minden derült ki. Jó lenne egy gameplay, vagy legalább egy megjelenési dátum!
1.
1.
Gorrister
No akkor leírom immár harmadszor amit már májusban meg júniusban is leírtam, mert úgy tűnik az oldal szerkesztőinek továbbra sem tiszta a dolog.
Ne értsetek félre, nem kioktatás végett írom, csak azért figyeljünk már egy kicsit oda!
Szóval előkerestem a több hónappal ezelőtt írt kommentemet:
"Csak a a tisztánlátás végett ejtenék pár szót mert látom egyeseknek még mindig nem tiszta ami Call of Cthulhu fronton zajlik manapság a játékiparban. Csak valami hülye nyugati sajtó munkás keverése miatt volt szó fejlesztő cseréről, amit aztán szépen átvett mindenki. Érdekes hogy külföldön elég hamar helyreigazítottak a gamer portálok, nálunk meg még hónapokkal később is tartja magát ez a fals információ.
Bemásolom ide egy korábbi cikkhez írt kommentemet:
"Először is a Frogwares is készít egy Call of Cthulhu játékot The Sinking City címen. Ez nem azonos a Cyanide ugyan ilyen témájú játékával aminek csak simán Call of Cthulhu a címe.
A Cyanide féle game a papír alapú szerepjátékot veszi alapul ebből kifolyólag egy szerepjáték elemekkel megtűzdelt alkotás lesz.
A Frogwares játéka viszont az eredeti Lovecraft regényeken alapul, és egy nyomozós kalandnak ígérkezik.
Szóval 2 azaz kettő Cthulhu játékot fogunk kapni valamikor 2017-2018 körül." "
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...