Call of Cthulhu (2018) PC, PS4, XBOXONE

Hányatott sorsú lovecrafti kalandjáték.

Felsorakoznak a Games with Gold februári játékai

A Microsoft bejelentette, hogy milyen játékokat kapnak majd az Xbox Live Gold-előfizetők a következő hónapban. Ezúttal két Xbox One-os és egy-egy Xbox 360-as, illetve xboxos címre számíthattok.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi megjelenésdömping, a következő napokban is számos újdonságra számíthatunk majd. Rajtrácshoz gördül a GRID, bemutatkozik a Trine negyedik része, és egy új PS4-exkluzív is érkezik.

Ez történt a tegnapi Nintendo Directen

Tegnap késő este lement egy új Nintendo Direct, a közel negyvenperces előadás alatt pedig elég sok érdekességet jelentettek be, amiket most egy csokorba gyűjtve össze is foglaltunk.

Vampyr - túl az egymillión

A Focus Home Interactive és a Dontnod Entertainment hivatalosan is bejelentette, hogy az együttműködésükből születő első játék átlépte az egymillió példányos eladási mérföldkövet.

Call of Cthulhu teszt

„Hogy még mindig élek, és ép az elmém, az olyan csoda, amelyet nem értek” – írta H.P. Lovecraft egy novellájában. A Call of Cthulhu több ponton is merít a mester munkásságából, de mint játék, komoly identitászavarban szenved.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hiába tudtunk le egy nagy adag kraftos megjelenést, még mindig maradt puskapora a fejlesztőknek és kiadóknak. A héten a Lovecraft-rajongók és a Nintendo Switch-tulajok örülhetnek a leginkább.

Call of Cthulhu - befutott a launch trailer

Már csupán néhány nap választ el minket a Call of Cthulhu megjelenésétől, így csak természetes, hogy egy hangulatos, hátborzongató előzetessel készüljünk a mélységből leselkedő iszonyatra.

Call of Cthulhu - betekintő az őrületbe

A hónap végén érkezik a Cyanide és a Focus Home Interactive alkotása, melyben Edward Peierce detektív mélytengeri szörnyekkel és egyéb borzalmakkal teli természetfeletti nyomozását követhetjük nyomon.

Call of Cthulhu - befutott a PC-s gépigény

Nem a rendszerkövetelménytől fogunk hidegrázást kapni a Call of Cthulhuban. A Cyanide és a Focus Home Interactive belső nézetes horrorjának Steam-oldala a minap frissült, mindenki lecsekkolhatja, hogy elég lesz-e alá a vas.

Call of Cthulhu - az őrület határán

Megérkezett a második gameplay trailer a Cyanide Studio szerepjátékáról, amelyben Edward Pierce detektív a nyomasztó a Darkwater Islandre tart, ahol furcsa összeesküvésekre, bizarr szektákra és magukra a Nagy Öregekre bukkan.