A hétvégén kipróbálható a Dead by Daylight

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 17.
  • Akció
Link másolása
Ha éppen nincs mivel játszanod, akkor adunk pár tippet a hétvégére! A multira kihegyezett horrorjáték, a Dead by Daylight ingyenesen játszható hétfőig a Steamen, hasonlóan az Amazon Game Studios első címéhez.

A Dead by Daylight hasonló koncepcióra épül, mint az Evolve és a közelgő Friday 13th. Egy vérszomjas gyilkos négy ártatlan lélek lemészárlására készül, akik megpróbálnak valahogy túlélni. Az aszimmetrikus multira épülő anyagban akár a Halloween néma gyilkosát, Michael Myerst is irányíthatjuk. A játék december 19-ig ingyen játszható a Steamen, ahol kedvezményesen, 14 dollárért be is zsákolhatod.

A másik cím a Sombrero: Spaghetti Western Mayhem, amely egy partijáték és shooter hibride, és akár négyen is bolondozhatunk benne offline és online.

Sokkal érdekesebb az Amazon mitológiai sport brawlere, a Breakaway. A hősöket külső nézőpontból irányítjuk a 4v4-re kihegyezett meccsek során. A fordulók elején a játékosok építményeket húzhatnak fel a csatatéren, melyek ostromolhatják az ellenséget, gyógyíthatják csapattársaikat, vagy új utakként szolgálhatnak az arénában.

A hősök a dominanciáért küzdenek olyan helyszíneken, mint El Dorado, Atlantis és a Styx. Céljuk az, hogy a Relic nevezetű magot elfoglalják - az akció tehát itt összpontosul majd leginkább.

A játékhoz egy Twitch-fiókra lesz szükség, és máris indulhat az alfa letöltése, amit szintén hétfőig nyúzhatunk.

És ugye azt se felejtsük el, hogy a PC-s The Division is nyüstölhető a napokban.

4.
4.
pjoco
#1: Steam statisztikát akkor nézd meg. Benne van top 10-ben. Rengetegen játszanak vele.
3.
3.
Hardy
#2: Marha jó játék. Abban mi a marha jó játék, hogy 3 társad hasztalan és fél perc alatt halnak meg, ez logikai játék és eddig kevés embert láttam, aki kicsit is használta volna...
2.
2.
Palack20
Nem értem miről beszélsz sajnos. A Dead by Daylight sztem marha jó játék potom pénzért gondolom nem próbáltad még azért is írsz rá ilyen marhaságot ,hogy nincs normális piaca...
1.
1.
crytek
Nem értem minek erőltetik ezeket. Nem jöttek rá ,hogy nincs normális piaca?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...