Dead by Daylight PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Multiira kihegyezett akció- és túlélőhorror a kanadai Behaviour Interactive-től.

A Dead by Daylight új fejezete a középkorba kalauzol bennünket

A Dead by Daylight: Forged in Fog című fejezete visszahozza a középkor lovagját, ám ez nem egy kedves úriember, aki védi a hölgyeket...

Úgy tűnik, hogy a For Honor is tiszteletét teszi Dead by Daylightban

Nagyon úgy fest, hogy hamarosan a Ubisoft kardozós játéka, a For Honor is vendégeskedik majd a Dead by Daylight világában.

Megjelent a Dead by Daylight - Resident Evil: Project W

Végre hivatalosan is megjelent a Dead by Daylight következő Resident Evil témájú kiegészítője, a Project W.

Ezek a játékok kerülnek be a PlayStation Plus játékkatalógusába augusztusban

A Sony az ígéreteinek eleget téve minden hónapban bővíti a magasabb PlayStation Plus-előfizetési szintekkel elérhető játékkatalógust. Nézzük meg, milyen játékok kerülnek be ebben a hónapban!

Íme, a Dead by Daylight új Resident Evil-tartalmai

A szivárgásoknak megfelelően végre hivatalosan is lehullt a lepel a Dead by Daylight legújabb Resident Evil témájú kiegészítőjéről, a Project W-ről.

Dead by Daylight - szivárognak az új Resident Evil-tartalmak

A Dead by Daylight híresen sok crossover-eseményt tudhat maga mögött, annyit, hogy a jelek szerint körbe is értek a fejlesztők: a közeljövőben ismét Resident Evil-tartalmak érkeznek a játékhoz.

Dead by Daylight - újabb Resident Evil-crossover és randiszimulátor is jön

A Dead by Daylight újdonságai továbbra sem állnak meg, ezekből kaphattunk egy kis ízelítőt tegnap. Közeleg a legújabb fejezet, még idén kapunk egy Resident Evil-crossovert, és egy randiszimulátorral is bővül a horroruniverzum.

A körről szól a Dead by Daylight új fejezete

Egy újabb népszerű horrorfranchise erősíti a Dead by Daylight repertoárját. A Sadako Rising című fejezettel A kör (Ringu) tévéképernyőn keresztül gyilkoló szelleme és egy új túlélő is csatlakozik a félelmetes hajszához.

Felsorakoznak a Steam legkeresettebb játékai

A Steam is lezárta a tavalyi évet, és szokásához híven megosztotta velünk, hogy mely játékokat keresték a leginkább az üzletében 2021 folyamán. Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot, hogy jó pár slágercím szerepel a listákon.

A Kör is csatlakozik a Dead by Daylight világához

Freddy Krueger, Michael Myers és Ghostface után újabb horrorikon léphet az Entitás végrehajtójának szerepébe, amikor a Dead by Daylightban kezdetét veszi a következő fejezet. Legközelebb a Körrel fog crossoverezni a játék.