Dead by Daylight PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Multiira kihegyezett akció- és túlélőhorror a kanadai Behaviour Interactive-től.

Dead by Daylight - Ellen Ripleyvel jön az Alien-crossover

Most már tudjuk, mikor élesedik az Alien-esemény a Dead by Daylightban, és ami a legjobb, Ellen Ripley is csatlakozik majd a túlélők táborához. Az új előzetes kellőképpen megalapozza a hangulatot.

Az Alien is csatlakozik a Dead by Daylighthoz

Újabb fantasztikus crossover-eseménnyel gazdagodik a Dead by Daylight! A multis horrorjáték következő gyilkosa maga a nyolcadik utas, vagyis az Alien-filmek xenomorfja lesz.

A Behaviour Interactive új stúdiót nyit az Egyesült Királyságban

A Dead by Daylight fejlesztői bejelentették, hogy új stúdiót nyitnak Cornwallban, az Egyesült Királyság délnyugati részén

Nicolas Cage végre elérhető a Dead by Daylightban

A rajongók mától akár Nicolas Cage-ként is játszhatnak a népszerű aszimmetrikus horrorjátékban. Egyelőre csak a publikus tesztszervereken PC-n, de július 25-től minden platformon némi pénzmag leszurkolása után.

SGF 2023: Ezek voltak a Summer Game Fest egyéb hírei

A Summor Game Fest tele volt nagy bejelentésekkel, azonban jó pár kisebb lélegzetvételű, ám nem kevésbé érdekes dolgot is láthattunk. Íme, ezek voltak az este egyéb hírei.

A Dark Pictures fejlesztői a Dead by Daylight világában készítenek új játékot

A fejlesztő Behaviour Interactive a Supermassive Games csapatával karöltve igyekszik egy új, eddig még nem látott rettegést elhozni a rajongóknak. Az új rész tovább fogja bővíteni a Dead by Daylight világát.

Nicolas Cage lesz a Dead by Daylight új túlélője

A fejlesztő azt ígéri, hogy a Dead by Daylightban "élete legjobb teljesítményét" nyújtja majd a neves hollywoodi színész. Bizony, Nicolas Cage érkezik a Behavior aszimmetrikus multira kihegyezett horrorjátékába.

A Blumhouse készít filmet a Dead by Daylightból

A népszerű horrorrendező, James Wan bábáskodása felett moziadaptációt kap a Dead by Daylight. Nem is értjük, hogy mi tartott eddig, hiszen a Behaviour játéka kiváló alapanyag egy filmhez minden tekintetben.

A Terminátor lehet a Dead by Daylight új gyilkosa

A népszerű aszimmetrikus túlélőjáték hamarosan egy ikonikus gonosszal erősödhet a Terminátor személyében.

Marad Bőrpofa a Dead by Daylightban

A fejlesztők megerősítették, hogy az egyik ikonikus karakter továbbra is a játékban marad.