Újabb óra a Conan Exilesszal

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 17.
  • Videó
Link másolása
A Funcom ismét egy órán át streamelte a Conan Exilest, amely ott folytatódik, ahol egy hete abbamaradt. Belenézhetünk a harcba, kiderül, miként szerezhetünk rabszolgákat, és a városépítést is bemutatják.

Legutóbb ugye megismerkedhettünk a karaktergenerálással, és megtettük az első lépéseket. Ez a hét már a zúzásról szól, harcolunk és rabszolgákat szerzünk. Utóbbi nagyon érdekes funkció: kiválasztunk egy békés NPC-t, majd erőszakkal megtörjük az akaratát. Mindegyik szolga másra jó: az íjászokat városunk védelmére vezényelhetjük ki, lesznek kovácsok és más kézművesek is. A nőkből például táncosokat "képezhetünk" a saját szórakoztatásunkra.

Ha már szóba kerültek a települések, természetesen építhetünk saját várost, minden műveletet kézzel végezhetünk, és craftolthatunk kedvünkre.

A Conan Exiles korai hozzáférésű változata január 31-én jelenik meg a Steamen, tavasszal pedig Xbox One-on is elérhetővé válik.

15.
15.
Hab
Az ötlet jó, a kivitelezés eddig nem az.
14.
14.
Szégyen. Rá se nézzetek azt mondom.
13.
13.
Whisper
Pedig vártam volna nagyon... :)
12.
12.
Angelwing
ez bukta lesz ,de legalább nem unatkoztak a fejlesztők VAGY! eladják olyan helyen ahol nem annyira elterjedt a videójáték. talán KOREA LOL
11.
11.
crytek
#1: Így van. Nem értem miért nem csinál valaki egy Conan világban játszodo atomjó rpg-t.
5.
5.
DON GONDOCS
Erre a játékra az age of conan köröket ver, pedig az egy 2008as játék.
4.
4.
Darksiders84
Ez amilyen gyengusz eszembe jutott a kaszabolos kategóriába a Dantes Inferno folytatás lehetősége de nem igazán erőlködnek vele pedig lehetne a GOW mellett helye
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...