Conan Exiles PC, PS4, XBOXONE

A Funcom nem hagyja parlagon a Conan-jogokat, így idén ismét elkalauzolnak minket Conan, a barbár világába.
Típus:

Bekebelezné a Funcomot a Tencent

A kínai cégóriás így is a legnagyobb részvényese a fejlesztőcsapatnak, most azonban ajánlatot tett a többi tulajdonosnak, és teljes mértékben bekebelezné a brigádot. A Funcom menedzsmentje a felvásárlás oldalán áll.

Conan Exiles - megjöttek a hátasok

A Funcom még a Conan Exiles korai változatában megígérte, hogy egy napon lóháton is harcba indulhatunk majd, ez a nap pedig végre megérkezett. Saját előzetessel mutatkozik be a Mounts and Riders of Hyboria DLC.

A Funcomba is bevásárolta magát a Tencent

Méretes részesedést vásárolt a norvég Funcomban a Tencent, amely így is a világ legnagyobb videojátékos vállalata. A fejlesztőcég szorosan együttműködik majd a kínaiakkal a jövőben.

Conan Exiles - ideje nyeregbe pattanni!

Decemberben hatalmas frissítést kap a Conan Exiles, melyben az egyik izgalmas újdonság a lovaglás lesz; végre búcsút inthetünk a mérföldeken át tartó unalmas talpalásnak, és kedvenc négylábúnk hátára ugorhatunk.

Hétfőig ingyen barbárkodhatunk a Conan-szériával

A Funcom úgy döntött, hogy ez a hétvége ideális lesz újabb barbárok toborzására, így a franchise három népszerű alkotását is teljesen ingyen kipróbálhatóvá tették. Egy RTS, egy RPG és egy MMO is vár ránk a hétvégén.

Ingyenes hétvégét kap a Conan Exiles

A Funcom megerősítette, hogy a mai napon induló Steam Free Weekend keretén belül ingyenesen játszható lesz legutóbbi játékuk, a Conan Exiles. Az akció egészen vasárnapig tart.

Íme, a PlayStation Plus áprilisi játékai

Tegnap befutottak a Games with Gold ingyenes játékai, de a Sony-pártiak sem maradnak jóságok nélkül a jövő hónapban. Egy sci-fi köntösbe bújtatott soulslike és egy brutális nyílt világú túlélőjáték vár majd ránk.

Frissítve: A hétvégén kipróbálható a két Halo Wars

Ha eddig kimaradtak volna a Halo-univerzumban játszódó valós idejű stratégiák, akkor jó hírünk van: PC-n a Halo Wars: Definitive Edition, Xbox One-on pedig a Halo Wars II nyúzható október 21-ig teljesen ingyenesen.

Conan Exiles - érkeznek a házikedvencek

Jókora tartalmi frissítés érkezik a népszerű túlélőjátékhoz, a Conan Exileshoz. Többek közt egy vadonatúj vallásra, állatszelídítésre és a Savaga Frontier Pack DLC érkeztére számíthatunk.

Conan Exiles - a Funcom legsikeresebb játéka

A Funcom jelentése szerint a nemrég a korai hozzáférésből kilépett Conan Exiles lett a stúdió legjobban fogyó játéka, amivel a csapat korábbi Conan-játékát, az Age of Conan: Hyborian Adventurest taszította le a trónról.