Conan Exiles PC

A Funcom nem hagyja parlagon a Conan-jogokat, így idén ismét elkalauzolnak minket Conan barbár világába.
Típus:

Óriási siker a Conan Exiles

Alig egy hete érhető el a Steam Early Access kínálatában a Conan Exiles, de már most óriási az érdeklődés a barbárkaland iránt. A Funcom tájékoztatása szerint a játék már vissza is hozta a fejlesztési költségeket.

Conan Exiles - elérhető a korai verzió

Elstartolt a Conan Exiles korai hozzáférésű verziója a Steamen. Az MMO-jegyekkel megspékelt túlélőjáték egy klasszikus fantasy környezetben játszódik - az új trailer mellett a részletes gépigényről is lehullt a lepel.

Cinematic traileren a Conan Exiles

Hamarosan megérkezik a Conan Exiles korai hozzáférésű változata, így a megjelenés előtt nem sokkal kaptunk egy nagyon látványos cinematic trailert. Emellett bemutatkozott a Barbarian Edition.

Urald a világot a Conan Exilesban!

Újabb előzetest kapott a Conan Exiles, melyben ezúttal arról mesélnek a fejlesztők, hogyan tudjuk majd uralmunk alá hajtani a világot a játékban. Ehhez segítségül hívhatjuk az idézhető és irányítható avatárokat.

Így építkezünk a Conan Exilesban

Egy vérszomjas barbár is elfáradhat harc közben, így kimondottan örülünk annak, hogy a Conan Exilesban saját városokat is felhúzhatunk a semmiből. A fejlesztők most részletesen bemutatják ezt a funkciót.

Conan Exiles - ilyen géppel lehetsz igazi barbár

A Funcom lerántotta a leplet a Conan Exiles PC-s változatának rendszerkövetelményéről, így ha tervezted, hogy kipróbálod a játék korai hozzáférésű változatát, akkor a következő feltételeknek kell megfelelned.

Conan Exiles - nem fogunk unatkozni

Conan barbár világa nem ismer kegyelmet, így túlélésünk érdekében bizony nemcsak menedéket kell felhúznunk, de harcolnunk és fegyvereket is gyártanunk kell. A Conan Exiles legújabb videója ezeket a tevékenységeket mutatja be.

Újabb óra a Conan Exilesszal

A Funcom ismét egy órán át streamelte a Conan Exilest, amely ott folytatódik, ahol egy hete abbamaradt. Belenézhetünk a harcba, kiderül, miként szerezhetünk rabszolgákat, és a városépítést is bemutatják.

Egy órán át mozog a Conan Exiles

A napokban egyórás streamet tartottak a Conan Exiles fejlesztői, így hosszabban is belekukkanthatunk a játékba. Emellett érkezett egy új trailer is, melyben a túlélésről tudhatunk meg többet.

Már januárban lecsaphatunk a Conan Exilesra

A Funcom ma elárulta a Conan Exiles korai hozzáférésű változatának megjelenési dátumát, ráadásul megérkezett a legújabb gameplay előzetes is. Januárban látogatunk el a barbárok földjére PC-n és Xbox One-on.