Conan Exiles PC

A Funcom nem hagyja parlagon a Conan-jogokat, így idén ismét elkalauzolnak minket Conan barbár világába.
Típus:

Conan Exiles - nyakunkon az Xbox One-os verzió

Zajlanak az események a Conan Exiles körül, lévén a jövő héten landol az Xbox One Game Preview programjában a Funcom MMO-ja. Ezzel együtt érkezik az első nagyobb kiegészítő, a The Frozen North is mindkét platformra.

Conan Exiles - hamarosan jön a lehűlés

A Funcom jelentése szerint augusztus közepén méretes frissítést kap a Conan Exiles. Az ingyenes expanzió, a The Frozen North nemcsak a játékteret növeli meg drasztikusan, de számos újdonsággal is kiegészíti az alapjátékot.

E3 2017: Augusztusban jön Xboxra a Conan Exiles

A Funcom ma bejelentette, hogy augusztus közepén landol az Xbox One Game Preview programjában a Conan Exiles. A hír mellé két előzetest és néhány screenshotot mellékeltek a srácok.

Óriási siker a Conan Exiles

Alig egy hete érhető el a Steam Early Access kínálatában a Conan Exiles, de már most óriási az érdeklődés a barbárkaland iránt. A Funcom tájékoztatása szerint a játék már vissza is hozta a fejlesztési költségeket.

Conan Exiles - elérhető a korai verzió

Elstartolt a Conan Exiles korai hozzáférésű verziója a Steamen. Az MMO-jegyekkel megspékelt túlélőjáték egy klasszikus fantasy környezetben játszódik - az új trailer mellett a részletes gépigényről is lehullt a lepel.

Cinematic traileren a Conan Exiles

Hamarosan megérkezik a Conan Exiles korai hozzáférésű változata, így a megjelenés előtt nem sokkal kaptunk egy nagyon látványos cinematic trailert. Emellett bemutatkozott a Barbarian Edition.

Urald a világot a Conan Exilesban!

Újabb előzetest kapott a Conan Exiles, melyben ezúttal arról mesélnek a fejlesztők, hogyan tudjuk majd uralmunk alá hajtani a világot a játékban. Ehhez segítségül hívhatjuk az idézhető és irányítható avatárokat.

Így építkezünk a Conan Exilesban

Egy vérszomjas barbár is elfáradhat harc közben, így kimondottan örülünk annak, hogy a Conan Exilesban saját városokat is felhúzhatunk a semmiből. A fejlesztők most részletesen bemutatják ezt a funkciót.

Conan Exiles - ilyen géppel lehetsz igazi barbár

A Funcom lerántotta a leplet a Conan Exiles PC-s változatának rendszerkövetelményéről, így ha tervezted, hogy kipróbálod a játék korai hozzáférésű változatát, akkor a következő feltételeknek kell megfelelned.

Conan Exiles - nem fogunk unatkozni

Conan barbár világa nem ismer kegyelmet, így túlélésünk érdekében bizony nemcsak menedéket kell felhúznunk, de harcolnunk és fegyvereket is gyártanunk kell. A Conan Exiles legújabb videója ezeket a tevékenységeket mutatja be.