Conan Exiles PC

A Funcom nem hagyja parlagon a Conan-jogokat, így idén ismét elkalauzolnak minket Conan barbár világába.
Típus:

Conan Exiles - közeledik a premier

Közel tizennégy hónapnyi Early Access után most májusban végre teljes értékű játékként is bemutatkozik a Funcom Conan-játéka, az Exiles, amiben a saját királyságunk felépítése és a túlélés a cél.

Megjelenési dátumot kapott a Conan Exiles

A Funcom bejelentette, hogy mikor érkezik a Conan Exiles végleges változata, emellett az előrendelői ajándékokról és a gyűjtői kiadásokról is lehullott a lepel. Már nem kell sokat várnunk rá!

Új Conan-játék jön a Funcomtól

A Funcom legfrissebb pénzügyi beszámolójából kiderült, hogy a csapat több Conan-játékot is szeretne készíteni, ha már nála vannak a jogok. Az új cím fejlesztése csak a Conan Exiles befejezése után indulhat.

GC 2017: Xboxos indie körkép

Negyedik évfordulóját ünnepli az ID@Xbox program, ennek apropóján egy új videó látott napvilágot, amely a közeljövő független fejlesztéseire koncentrál - 14 cím került bele a kalapba.

Conan Exiles - nyakunkon az Xbox One-os verzió

Zajlanak az események a Conan Exiles körül, lévén a jövő héten landol az Xbox One Game Preview programjában a Funcom MMO-ja. Ezzel együtt érkezik az első nagyobb kiegészítő, a The Frozen North is mindkét platformra.

Conan Exiles - hamarosan jön a lehűlés

A Funcom jelentése szerint augusztus közepén méretes frissítést kap a Conan Exiles. Az ingyenes expanzió, a The Frozen North nemcsak a játékteret növeli meg drasztikusan, de számos újdonsággal is kiegészíti az alapjátékot.

E3 2017: Augusztusban jön Xboxra a Conan Exiles

A Funcom ma bejelentette, hogy augusztus közepén landol az Xbox One Game Preview programjában a Conan Exiles. A hír mellé két előzetest és néhány screenshotot mellékeltek a srácok.

Óriási siker a Conan Exiles

Alig egy hete érhető el a Steam Early Access kínálatában a Conan Exiles, de már most óriási az érdeklődés a barbárkaland iránt. A Funcom tájékoztatása szerint a játék már vissza is hozta a fejlesztési költségeket.

Conan Exiles - elérhető a korai verzió

Elstartolt a Conan Exiles korai hozzáférésű verziója a Steamen. Az MMO-jegyekkel megspékelt túlélőjáték egy klasszikus fantasy környezetben játszódik - az új trailer mellett a részletes gépigényről is lehullt a lepel.

Cinematic traileren a Conan Exiles

Hamarosan megérkezik a Conan Exiles korai hozzáférésű változata, így a megjelenés előtt nem sokkal kaptunk egy nagyon látványos cinematic trailert. Emellett bemutatkozott a Barbarian Edition.