Star Wars: Battlefront - lesz kampány a folytatásban

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 19.
  • Hír
Link másolása
Ugyan még semmit nem tudunk a Battlefront 2-ről, az EA egyik alkalmazottja, Justin McCully egy podcast során megerősítette, hogy a Motive Studios csapatával közösen fejlesztett második részben már egyjátékos mód is lesz.

Az Electronic Arts egyik képviselője, Justin McCully az Achievement Oriented podcast vendége volt, ahol többek között a Battlefront jövőjéről is mesélt.

Mint elmondta, ugyan a tavaly megjelent és idén utolsó DLC-jét is megkapó Battlefront csak a multiplayer módra volt kihegyezve, de akkor kizárólag ez volt a cél. De most, hogy az univerzum előtt újabb távlatok nyíltak és már tisztábban látják, hogy milyen szereplők jönnek-mennek, milyen történeteket fognak elmesélni, legyen szó a filmekről vagy a játékokról, a lehetőségek is szabadabbak. Éppen ezért a folytatásban szinte biztosan változtatnak a koncepción, többek között a fejlesztésbe besegítő Motive Studios csapatának köszönhetően.

Az egyik ilyen nagyobb változtatás a kampány bevezetése lesz. McCully elárulta, ahogy a rajongók, úgy ők is elégedettek a multiplayer mód végeredményével, de a játékosok egyértelművé tették, a kizárólagos online móka nem volt elég számukra, így az EA a következő résszel egy teljes csomagot szeretne kínálni, vagyis lesz egyjátékos mód.

A podcastban szó esett a Star Wars 1313-ről is, ami kapcsán gyakorlatilag ugyanazt mondta el, amit már eddig is tudtunk. Mint játék, már biztosan nem láthatjuk viszont a 2012-es E3-on bemutatott kalandot, viszont a keret, a történet és a szereplők még bemutatkozhatnak, csak más formában, akár más médiumok jóvoltából.

A Battlefront 2 a tervek szerint jövő ősszel jelenik meg, és a nyolcadik epizódra fog építeni, így a tervek szerint sokkal nagyobb és látványosabb lesz.

14.
14.
kopic
#2: Igaza van részben. Szutyok nem lett de egy sima középszer a film. 2. nézése halálra untam magam.
13.
13.
Cipo3
#3: Kicsit nézz utána ennek a tök más rendezi dolognak.

Produced by
J.J. Abrams ... executive producer

S igen nem rendezni fogja,
1, de ha már a közelébe megy sem érdekel.
2, szarnak a folytatása csak szar lehet akárki rendezi. Képzeld el a Star wars én kicsi pónim kiadását. Tök mindegy ki rendezi az akkor is az én kicsi pónim.

Amúgy meg mindenről meg fogják kérdezni JJ véleményét. Ep. 8 egy az egyben olyan lesz mint az EP7
12.
12.
Macifasz
#9: Nem volt maradandó ja, de ne felejtsük el, hogy nem Giacchino volt az elsődleges zeneszerző, időközben ugrott be és volt kb. másfél hónapja rá. VAgy még annyi se.
11.
11.
Macifasz
#8: Egy-két jó témát írt az Episode VII-hez (Rey pl. plusz jól keverte a régi dallamokat az újakkal), de a Rogue One-hoz kb. semmi köze.
10.
10.
user101
Amikor a hetet néztem azt hittem a dancso videoját nézem szakszerűen, de aztán hamar rájöttem: az nem szokott ilyen rossz lenni... ;)
9.
9.
Mortis
#8: A Zsiványhoz semmi köze nem volt John Williams-nek: az őt helyettesítő fickót hibáztasd, mert tényleg nem volt maradandó a zene.

Az EP7 alá komponált dalok viszont igen is jók lettek; mindmáig nem értem a sok siránkozót: több lett benne a lassú traktus, de így is jópár instaklasszikust hozott - Snoke, Rey's Theme, March of the Resistance, The Jedi Steps
8.
8.
razipapi
#1: Én úgy gondolom ,hogy csak sötétebbre kelett volna csinálni. Szerintem ha picit "horrorisztikus" lenne se okozna gondot ennek az univerzumnak. Ja és a zenék .. Sajnos John Williams megsüketült az utobbi 10 évben (ahogy a Rouge Onenal is tapasztalható)...
7.
7.
Falcon
#1: Igazad van nagyon gagyi film volt az uj se érdekel a 7 rész után a játék annál inkább
5.
5.
Garfartix
#3: Mission impossible, hagyd :D
4.
4.
Max218
3.
3.
Max218
tök más rendezi a 8.-at ,de mindegy...
1.
1.
Cipo3
JJ féle EP8? A szutyok EP7-nek a folytatása? Nah erre mostantól nem vok kíváncsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...