Star Wars: Battlefront - lesz kampány a folytatásban

  • Írta: Shifty
  • 2016. december 19.
  • Hír
Ugyan még semmit nem tudunk a Battlefront 2-ről, az EA egyik alkalmazottja, Justin McCully egy podcast során megerősítette, hogy a Motive Studios csapatával közösen fejlesztett második részben már egyjátékos mód is lesz.

Az Electronic Arts egyik képviselője, Justin McCully az Achievement Oriented podcast vendége volt, ahol többek között a Battlefront jövőjéről is mesélt.

Mint elmondta, ugyan a tavaly megjelent és idén utolsó DLC-jét is megkapó Battlefront csak a multiplayer módra volt kihegyezve, de akkor kizárólag ez volt a cél. De most, hogy az univerzum előtt újabb távlatok nyíltak és már tisztábban látják, hogy milyen szereplők jönnek-mennek, milyen történeteket fognak elmesélni, legyen szó a filmekről vagy a játékokról, a lehetőségek is szabadabbak. Éppen ezért a folytatásban szinte biztosan változtatnak a koncepción, többek között a fejlesztésbe besegítő Motive Studios csapatának köszönhetően.

Az egyik ilyen nagyobb változtatás a kampány bevezetése lesz. McCully elárulta, ahogy a rajongók, úgy ők is elégedettek a multiplayer mód végeredményével, de a játékosok egyértelművé tették, a kizárólagos online móka nem volt elég számukra, így az EA a következő résszel egy teljes csomagot szeretne kínálni, vagyis lesz egyjátékos mód.

A podcastban szó esett a Star Wars 1313-ről is, ami kapcsán gyakorlatilag ugyanazt mondta el, amit már eddig is tudtunk. Mint játék, már biztosan nem láthatjuk viszont a 2012-es E3-on bemutatott kalandot, viszont a keret, a történet és a szereplők még bemutatkozhatnak, csak más formában, akár más médiumok jóvoltából.

A Battlefront 2 a tervek szerint jövő ősszel jelenik meg, és a nyolcadik epizódra fog építeni, így a tervek szerint sokkal nagyobb és látványosabb lesz.

14.
kopic
#2: Igaza van részben. Szutyok nem lett de egy sima középszer a film. 2. nézése halálra untam magam.
13.
Cipo3
#3: Kicsit nézz utána ennek a tök más rendezi dolognak.

Produced by
J.J. Abrams ... executive producer

S igen nem rendezni fogja,
1, de ha már a közelébe megy sem érdekel.
2, szarnak a folytatása csak szar lehet akárki rendezi. Képzeld el a Star wars én kicsi pónim kiadását. Tök mindegy ki rendezi az akkor is az én kicsi pónim.

Amúgy meg mindenről meg fogják kérdezni JJ véleményét. Ep. 8 egy az egyben olyan lesz mint az EP7
12.
Macifasz
#9: Nem volt maradandó ja, de ne felejtsük el, hogy nem Giacchino volt az elsődleges zeneszerző, időközben ugrott be és volt kb. másfél hónapja rá. VAgy még annyi se.
11.
Macifasz
#8: Egy-két jó témát írt az Episode VII-hez (Rey pl. plusz jól keverte a régi dallamokat az újakkal), de a Rogue One-hoz kb. semmi köze.
10.
user101
Amikor a hetet néztem azt hittem a dancso videoját nézem szakszerűen, de aztán hamar rájöttem: az nem szokott ilyen rossz lenni... ;)
9.
Mortis
#8: A Zsiványhoz semmi köze nem volt John Williams-nek: az őt helyettesítő fickót hibáztasd, mert tényleg nem volt maradandó a zene.

Az EP7 alá komponált dalok viszont igen is jók lettek; mindmáig nem értem a sok siránkozót: több lett benne a lassú traktus, de így is jópár instaklasszikust hozott - Snoke, Rey's Theme, March of the Resistance, The Jedi Steps
8.
razipapi
#1: Én úgy gondolom ,hogy csak sötétebbre kelett volna csinálni. Szerintem ha picit "horrorisztikus" lenne se okozna gondot ennek az univerzumnak. Ja és a zenék .. Sajnos John Williams megsüketült az utobbi 10 évben (ahogy a Rouge Onenal is tapasztalható)...
7.
Falcon
#1: Igazad van nagyon gagyi film volt az uj se érdekel a 7 rész után a játék annál inkább
5.
Garfartix
#3: Mission impossible, hagyd :D
4.
Max218
3.
Max218
tök más rendezi a 8.-at ,de mindegy...
1.
Cipo3
JJ féle EP8? A szutyok EP7-nek a folytatása? Nah erre mostantól nem vok kíváncsi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...