Játékfejlesztésbe fogott a G2A

  • Írta: fojesz
  • 2016. december 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Már készül a G2A első játéka, a cég egy második világháborús VR-shooterrel rukkol elő a jövő évben. Két szálon fut majd a sztori, kapunk nyomozósabb és akciódúsabb jeleneteket is.

Már készül a játékkulcsok eBayeként is emlegetett G2A első játéka - úgy néz ki, a srácok megirigyelték a GameStop üzleti modelljét. A Blunt Force 2017-ben jelenik majd meg, méghozzá epizodikusan, és egy második világháborús VR-shooter lesz, amely nagyjából így fest:

A játék története két szálon fut majd, az egyik a háború kirobbanásakor játszódik, a másik pedig valamivel később, a háború alatt. Míg az előbbi jelenetek a nyomozásról szólnak inkább, utóbbiak az akcióról és a lövöldözésről; a sztoriért Mark Bristol (Battlefield 1, Mission Impossible: Rogue Nation) felel. A platformlista még nem ismert.

A G2A-t mostanában sokat szapulták iparági körökben, sokak szerint az oldal egyáltalán nem hasznos a játékipar számára, inkább a feketepiacot támogatja. A cég ezután több változtatást is eszközölt a működésén, most már jutalékot ad a fejlesztőknek és a csalókkal is igyekezett felvenni a harcot.

6.
6.
Giggsy
#2: Azért nem kell hozzá nagy matektudás, hogy az ember kiszámolja, ha valami VR exkluzív, akkor nagyon jó eladási számokat nem hozhat. Egyelőre mennyi Oculus és Vive lehet magánkézen? Nem hiszem, hogy tízmilliós nagyságrend.
5.
5.
Kakaoo
#3: Azt tudod, hogy nem is olyan régen, az ember folyamatosan rosszúl volt az autóban, vonaton, repülőn? Az effekt ugyan ez ("utazó rosszullét"), de hozzászokott.

Akik folyamatosan VR-el játszanak, már teljesen hozzá szoktak és nem jelentkeznek a kezdeti rosszullétek. Valakinél hamarabb, valakinél később "tűri meg" a szervezet.

Ha VR forumokat nézel, magad is olvashatod. Azok beszélnek a VR-ről negativan, akik még nem próbálták otthoni körülmények között. Abban teljesen igazat adok, hogy remek party lehetőség, de már stratégia és egyéb nem-shooter is készült hozzá, nagy sikerrel. Na majd meglátjuk mi sül ki belőle.
4.
4.
crytek
#2: Hajaj ,nem is fogom. Elég ha lehuznak a mostani sima hwekkel nem kell mégegy szardarab. Annyira nem érdekel ez a tech hogy ha ingyen hoznák se kéne...
3.
3.
user101
Nem kell hozzá nagy jóstehetségnek lenni, hogy belásd: railshooteren, szimulátoron kívül semmire nem jó és a feloldhatatlan fiziológiai problémáknak köszönhetően nem ez a jövő. Hóbortnak tökéletes, party cuccnak is, de hosszútávon ez zsákutca. Mint minden ami átverésen és megtévesztésen alapul és a szervezetednek folyamatosak küzdenie kell ellene.

Egy hololens szerű kivetitős technológia sokkal inkább talán, de még nagyon gyerejcipőben jár a cucc.
2.
2.
Kakaoo
#1: Még nem próbáltad soha a V-t igaz? Azok beszélnek így.
1.
1.
crytek
VR Shooter... biztos sikeres lesz ...ja nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...