Szavazz 2016 legjobb játékaira!

  • Írta: Gamekapocs
  • 2016. december 30.
  • Rendezvény
Link másolása
Hamarosan itt az év vége, így folytatjuk a régi hagyományt: eljött az ideje, hogy megválasszátok 2016 legjobb játékait! Emlékezzetek, értékeljetek és végül adjátok le a voksaitokat! Nem lesz rövid, 21 kategória vár rád.

Most, hogy nyakunkon az újév, mindenki visszatekint az elmúlt 12 hónapra. Rengeteg ütős játék jelent meg és sajnos csalódásokból is kijutott bőven. Ezúttal is ti szavazhatjátok meg 2016 legjobb játékait 21 kategóriában. Igyekeztünk úgy összeállítani a jelölteket, hogy teljesen szabad kezet kapjatok, nem csak pár címre szorítkoztunk, így bizonyára mindenki megtalálja köztük a saját kedvencét. Ha mégsem, legfeljebb a lista aljára bevésed - azt is elfogadjuk.


2016 fontos évnek számított  a játékiparban, elvégre megjelentek az első VR-headsetek, az év végén pedig valósággal tobzódtunk a virtuális valóságra épülő címekben. Tavalyhoz képest néhány kategóriát elhagytunk, hogy átadjuk a helyüket az új trendeknek.

Fontos! Idén is a jó öreg Google-szavazógépet állítjuk hadrendbe, annyi megkötésünk van csupán, hogy mindenképpen be kell jelentkezned a Google-fiókodba a voksoláshoz, így cserébe tisztább és pontosabb végeredményt kapunk.

Kategóriánként több négyzetet is bejelölhetsz.

A szavazást lezártuk, hamarosan eredményt hirdetünk.

 

119.
119.
DON GONDOCS
#118: Mivel nem jelent meg psre így nem is lesz hír. Az indie-be beleférne.
118.
118.
Doc.
My Summer Car? GK-n még egy hírt se láttam eddig róla, pedig nem egy közönséges autós játék.
117.
117.
ZsozeApa
Duum, á Dö Löszt Gardián és a Fájnál Fannika 15 vót a legjobb gyermekeim.
116.
116.
Drazhar
Az a baj, hogy már leadtam a szavazatot, de nem volt benne az év csalódása listában a Division, így nem nyomtam semmire (elfelejtettem, hogy lehet írni is)
Legyetek már jó arcok, és számoljatok +1-et arra a szarra a nevemben, köszi skacok! :)
113.
113.
Freed
Én személy szerint a Doomra kíváncsi lennék hogy a 3 ban benne van-e.
107.
107.
DarkLord
#106: Hát a Bloodborne az még, mindig az a kategória, ami egy idő után b.ssza a szemem és még mindig nagyon nem tökéletes az, szóval még lehetne mit csiszolni rajta, hogy stabil legyen az fps...
105.
105.
RangerFox
#98: Minden évben ki volt téve az összes játék rangsorolva, mellettük a szavazatok számával.
103.
103.
Duken
Nálam most a The Last Guardian vitt mindent.Ilyen mesterséges intelligenciát még nem pipáltam a mozgás animácó és Trico pedig hihetetlen részletgazdag és kidolgozott.Kár a technikai bakikért szaggatásokért mert különben a gen játéka is lehetne.Bár eltekintve a pozitivumoktól és negatív dolgoktól mindrnt felülír az az élmény amit ez a játék ad.Kevés könyv film játék képes erre.Talán pont emiatt olyan megosztó a játékosok körében.Egy biztos már most kultjáték.
102.
102.
Necreon
#77: Hagyd rájuk, vannak szerencsétlenek akiknek annyi jutott az életben hogy a szeretet ünnepén magányos frusztrációjukban nem tudnak mást kezdeni magukkal csak folytatják ugyanazt a szánalmas életformájukat és kötekednek, vitát generálnak, lerántanak másokat az ő szintjükre hogy ne érezzék magukat egyedül. Hagyni kell megdögleni mindent a saját maga mérgében, sajnos nektek moderálni is, de szép csendben... elég energiát szívnak el tőletek sajnos a létezésükkel is, nem kell leállni velük beszélni, teljesen mindegy mit mondasz nekik egy céltábla kell és hallgatóság, nem válasz.

Boldog karácsonyt!
99.
99.
kamgecam
#98: + Szuper ötlet, támogatom!
98.
98.
hedzsooo
Ja, nemtudom hová kell ezt írni, ha építő jellegű kritika, v. ötlet lenne az oldallal kapcsban, szóval: csak az jutott eszembe ezzel a szavazással kapcsban h lehetne-e minden kat.-ban majd kiírni nem csak a legtöbb szavazatot elért játékot de a 2. + 3. helyezetett is? Csak mert pl. lehet h pár játék majd csak néhány szavazattal marad le az 1. helyezettől...
96.
96.
Extol
Várt játék - Scorn hol maradt, ha már horror?
95.
95.
Extol
#68: Haha én is beírtam Hello games-ot év fejlesztőének! Nekem bejött a NMS, de ne kövezzetek meg mert karácsony van.
Egyébként tele van az összes lista olyan elemekkel amikről sosem halottam. Pl Let it die horror játék?? Miez
94.
94.
Extol
Egy szó jellemzi ezt az egészet: Pfffffffffff...
93.
93.
Beniciodeltoro
Ha valakinek rosszat akarok, csak annyit mondok : játsszál COD-al.
92.
92.
sajttaller
#91: Én azért inkább a RDR 2-őt várom jobban, a mass effect valahogy a 3. résznél elvesztette az érdeklődésemet, végig se játszottam eddig, csak a sztori feléig jutottam...
91.
91.
KőbányaKispest
Legjobban várt játékról el nem tudom képzelni, hogy ne a Mass Effect Andromeda legyen. Második a Cyperpunk 2077.

Az év játékai közül eggyel játszottam ingyenes hétvégén, és ennyi.
90.
90.
Macifasz
Az legjobban várt játék listájáról huányoltam az új God of War-t és a Detroit: Become Human-t. :-) Mondjuk felírtam az Egyébhez, szóval...:-D
89.
89.
RangerFox
Fire Emblem Fates mindenhova, ahová egy kicsit is beillett, a legjobban várt játék a Last of Us Part 2, de az úgyis 2018-ban jelenik meg.
88.
88.
markoci555
újabb év, újabb lista játékokról, aminek a 99%-ával nem játszottam
84.
84.
Norbiii
Egyébként: Kellemes ünnepeket, és boldog karácsonyt kívánok minden kedves GK tagnak, és mindenkinek! :)
77.
77.
Norbiii
Mire feljöttem és megnéztem, láttam, hogy a moderációk után nyugi lett, most mi szükség van megint elindítani egy esetleges balhét a modik szidásával? Semmi értelme, max hangulatkeltésnek jó! Akinek baja van a modikkal (mindig ugyanazok kb, de haszna nincs....) azok forduljanak panasszal a szerkeztőséghez! Köszönjük!
76.
76.
DON GONDOCS
És kimoderálják: o==3 XD, van egy olyan sejtésem hogy seggeszki valamelyik staff.

Amúgy év játéka lesz Dark Souls, remélem.
75.
75.
DON GONDOCS
Amúgy látom jönnek mennek a moderátorok seggeszkit nem törli senki, 2 héten belül második regisztráció, ekkora kihívás kiszűrni a visszatérő trollokat?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...