Elstartolt a Steam téli vására

  • Írta: zoenn
  • 2016. december 23.
  • Akció
Link másolása
A korábban kiszivárgott dátum helyesnek bizonyult, tegnap hivatalosan is kezdetét vette a Steam téli vására, ami egészen január 2-ig tart. Hasonló kezdeményezés indult az Originen és a GOG-on is, csak bírjuk pénztárcával.

A Winter Sale keretében folyamatosan változó akciókkal várja a játékosokat a Valve disztribúciós rendszere. A vásár december 22-én indult és egészen január 2-ig tart majd. Nem árt figyelembe venni, hogy a hirtelen megnövekedett érdeklődés miatt elég lassan töltődnek be a dolgok a Steamen, de ez már megszokott dolog.

A kedvezményes játékok teljes listáját lehetetlen felsorolni, csak néhány példát emelnénk ki: a DOOM 20 dollárért, a The Division 25 dollárért, a Planet Coaster 38 dollárért, az XCOM 2 30 dollárért, a Total War: Warhammer 45 dollárért és a Rise of Tomb Raider 30 dollárért vásárolható meg.

A vásárral egy időben több kategóriában szavazhatunk a Steam Awards jelöltjeire. A győzteseket december 31-én jelentik be.

A Steamhez hasonlóan az EA rendszere, az Origin is téli vásárt tart. A Battlefield 1 most csak 36 dollárba, a Titanfall 2 30 dollárba, a The Sims 4 15 dollárba, a Star Wars: Battlefront 10 dollárba kerül.

A GOG is akciókkal várja az év végét. a The Goodbuy 2016 vásár hivatalosan ma indul, az árak még nem ismertek, de akár 90 százalék kedvezményt is kaphatunk különböző klasszikus és modern címekre. Érdemes szétnézni ott is!

20.
20.
Mortis
én meg arra hívnám fel mindenki figyelmét, hogy az Origin-en a The Saboteur csak 1.24 ajró; annyiért szinte bűn kihagyni.
18.
18.
Extol
Steam-en már vettem pár dolgot, de várok még karácsonyig, sztem akkor még lentebb viszik az árakat
15.
15.
markoci555
jó volt a megérzésem, az őszit vagy mit ami pár hete volt kihagytam, most eléggé bepakoltam és kártyát is kaptam :)
13.
13.
Trapyd
Totál halott. Lehetetlen elérni.
11.
11.
sajttaller
#9: szerintem inkább támadást kaptak, az idióta majmok karácsonykor szoktak minden rendszert betámadni, mondván, hogy ne a gép előtt töltsük a karácsonyt, hogy ezt mindenki hadd döntse el már maga, eszükbe se jut... sok gyereknek ráadásul így cseszik el az ünnepeket, mert most lenne ideje kicsit lazítani, amibe a játék is beletartozik, ha meg felelős szüleik vannak, akkor úgyse hagyják a gyerkőcöt egész nap gépezni...
9.
9.
Makkermaki
Akkor ezért fagyott be a szerverük? :/
7.
7.
koviprog
közelébe nem ér a tavalyi vásárnak rohadt drága így is minden.
6.
6.
Freed
#5: Ja!.....40 óra!!!!!
Sorry! :-D
5.
5.
Freed
#3: MI???
Közel 4 óra alatt vegigtoltad a GTA-t?!
4.
4.
GAMEROD
Tegnap este le is volt halva az egész. Akárhányszor be akartam lépni overload - majd próbálkozzak később üzenet fogadott.
3.
3.
RangerFox
#1: GTA. Most játszottam végig, közel 40 óra volt, az Online része nem igazán köt le, de mindenképp megéri az árát, HUGE játék. És a lezárása is nagyon menő volt.
2.
2.
crytek
Batman AK Primum 10 euroért (főleg ha kártyazseton) kihagyhatatlan.
GTA 5-el én várok még hátha jövöre csökkentik az alapárat és köv. akciónál végre beesik 15-20 euro közé...persze szigoruan kárzyapénzből igazi pénzt semmi nem ér :)
1.
1.
grieves13
En azon filozom mit vegyek meg: GTA5, Rise of TR, avagy Batman AK. Velemenyek esetleg? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...