Arkane: nem lesz problémás a Prey startja

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 2.
  • Hír
Link másolása
Az Arkane Studios tanult a Dishonored 2 hibáiból, így letette a kisdobosesküt, hogy a Prey PC-s változatát nem fogják teljesítménygondok sújtani a premierkor. Már csak azért sem, mert teljesen más motor hajtja.

Mint ismert, a Dishonored 2 PC-s verziója korántsem volt hibátlan a premierkor. Noha a Void Engine az id tech 5 motorra épült, nem sikerül optimalizálni a megjelenésre, csak miután megérkezett a patch. A rajongókat aggasztja, hogy a fejlesztők Prey-jel is elkövetik ugyanazt a hibát, de kreatív direktor, Raphael Colantonio szerint nem kell félni.

Ő maga is elismerte, hogy botrányos volt a Dishonored 2 startja, de ahány konfiguráció, annyiféle hibalehetőség, nem sikerült mindent kiküszöbölni. A Prey kiemelt figyelmet kap, hogy a PC-s változat tényleg hibátlan legyen a premierre.

A teljesítményproblémák kapcsán Colantonio megemlítette, hogy mivel a Preyt a CryEngine hajtja, így teljesen más a kockázat, mint a Void Engine esetében. A Crytek technológiája nem mai darab, számos játékot fejlesztettek már rá, sokan ismerik.

"Ezúttal több figyelmet fordítunk a motorra, az biztos" - tette hozzá az úriember.

A Prey még idén napvilágot lát PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

15.
15.
KRAT0S
#14: Azok is ugyanolyan hulladékok,a crysis játékokkal együtt,a belem fordul fel tőlük....
14.
14.
crytek
#13: "Mint a többi játékuk....Dishonored (2)...stb"

A satöbbi játékuk....

Arx Fatalis (2002)
Dark Messiah of Might and Magic (2006)
Dishonored (2012)

Ezek mind mind tökéletesek voltak egytől egyig egyedül a mostanival van a gond.De fikázni könnyebb megértem én sőt manapság az a menő

Dishonored 2 (2016)
13.
13.
KRAT0S
"nem lesz problémás a Prey startja"
DEHOGYNEM!!!
Elég csak megnézni a többi játékukat.....Dishonored (2)...stb...könnyű a motorra fogni,(meg a különböző konfigokra ,konzolon is ótvar.)mondjuk nem mintha ez a motor sokkal különb lenne,de nem az a hibás.
7.
7.
felegyi
Hű de sok játékfejlesztő tag van a GK-n :) !!! A Dishonored 2 az egyetlen fail játéka az Arkane csapatnak, és ott is csak a PC-s portal voltak kezdeti nehézségek... mármint a teknikai bugokat tekintve egy igen jó játék lett minden szempontból.

Amúgy nem értem mit jelent az hogy "Ezek a Cryengine-t is képesek lesznek elszarni"? Hány játékuk lett eddig shit? Én egyről sem tudok... Arx Fatalis, Dark Messiah? Nem volt sok játéka az Arkane-nak, de azok mind ütöttek mint Damu Roland!
1.
1.
crytek
Ezek a Cryengine-t is képesek lesznek elszarni abban biztos vagyok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...