Hivatalos: márciusban jön az új Mass Effect

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 4.
  • Megjelenés
Link másolása
A BioWare hivatalosan is megerősítette, hogy márciusban érkezik a Mass Effect: Andromeda, amihez holnap hajnalban egy új előzetest is kapunk. Végül a többször is pletykált megjelenési dátum lett a befutó.

Habár rengeteget kellett rá várni, ráadásul az EA nem győzte hangsúlyozni, hogy ha muszáj, még tovább csúsztatják a premiert, a BioWare az imént hivatalosan is megerősítette a Mass Effect: Andromeda megjelenési dátumát.

Az USA-ban március 21-én, Európában pedig március 23-án kerül boltokba a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készülő játék. A március 21-i dátum nem véletlenül ismerős, hiszen már több pletykában is felbukkant.

A Mass Effect-rajongóknak amúgy érdemes korán kelniük, holnap hajnalban új előzetes érkezik a játékhoz.

22.
22.
felegyi
#18: Nem egy sorozatot nézek angol felirattal (nincs kedvem a magyarra várni), de a teljes megértéshez koncentrálnom kell nem kicsit... nos akkor választanom kell hogy figyelek-e a képi cselekményre vagy a szövegkörnyezetre... jó mert vissza tudom tekerni (ami azért rombolja a hangulatot), de ugyanezt játékba? Ahol pörög az akció? Nekem ne mondja senki hogy egy és ugyanaz... persze gyakorlással egy idő után megy a téma mindenkinek, de azért nah...
21.
21.
GAMEROD
Muszáj vagyok ide is leírnom a magyar felirat hiányával kapcsolatos álláspontomat a lentebbi kommentek miatt. Szerintem a játékosok 90 százaléka magyar nyelven játszotta az első két részt mert benne volt. Jött a harmadik rész, nem volt benne magyar nyelv. Rohadt mindegy hogy ki mennyire beszéli az angolt, a megszokott magyar elnevezések akár tárgy, akár élőlény akár helyszín eltűntek mert ezeket nem lehet lefordítani. Így az ember azt se tudta hogy ki kicsoda, mi micsoda. És az sem esett jól hogy ugyanannyi pénzt fizettünk ki kevesebb szolgáltatásért és több kényelmetlenségért.
20.
20.
Chrysh
#17: Egyáltalán nem bonyolult a nyelvezete a játéknak, én is a KoTOR meg a Neverwinter NIghts és hasonlók után már felkészültem a legrosszabbra és magam mellé kaptam egy szótárat, de alig volt rá szükség.
19.
19.
Ecneb
#6: Muszáj volt ide regisztrálnod?

18# +1
18.
18.
Firsttime
#17: Nem bántásból, de ha beszélsz "középfokon" akkor mit nem értesz? Nekem nincs nyelvvizsgám mégis értem a 90-95 százalékát. Ha meg nincs meg egy szó a szövegkörnyezet adja ugyis. De amúgy rendkívül egyszerű szokott lenni a jatekok dialógusa. Nem egy Shakespeare dráma.
17.
17.
felegyi
Beszélek angolul középfokon, de még így sem "jön át" a lényeg... magyar felirat hiányában én hagyom a pélóba, mivel ennek a játéknak a sztorija az ami megérint. GG EA!

"A hivatalos álláspont külön kiemelte, hogy ha szükséges a további fejlesztés, akkor nyugodtan eltolják a megjelenést, az EA nem szorítja őket"

- Jah majd kijelentik, hogy kényszerhelyzet hatására adják ki előbb mint kész van :) ne ne legyünk ennyire naivak főleg ha EA vagy UBI a kiadó!
16.
16.
Derivel
#15: Szerintem nem nagyon fog kapcsolódni a Trilógiához. Egy teljesen új kezdet lesz, új karakterekkel, új helyszíneken. Legfeljebb megemlítik a trilógia eseményeit, de szorosabb kapcsolat nem lesz. Amúgy a trilógia részeiben változott a történet a döntések alapján, mint a Witcher-ben.
Az még lehetséges, hogy készítenek egy Dragon Age Keep-hez hasonló weboldalt, ami konvertálja a mentést az új játékba, így lehet, hogy mégis változni fog a helyzet.
15.
15.
NathanDrake
Mennyire követi az előző részeket? Mert sajnos az első 3 kimaradt nekem. :(
Másik kérdésem meg az lenne hogy itt is az lesz mint a Witcherben hogy minden egyes döntésnek következményei lesznek?
14.
14.
Derivel
#12: A hivatalos álláspont külön kiemelte, hogy ha szükséges a további fejlesztés, akkor nyugodtan eltolják a megjelenést, az EA nem szorítja őket. Ha készen van a játék, akkor kiadják márciusban. Ha nincs kész, akkor majd eltolják.
13.
13.
GAMEROD
Kíváncsi leszek arra a március 21-re. Az eddig látottak nem győztek meg sem arról hogy kész van a játék, sem arról hogy jó is lesz.
12.
12.
Mortis
#8: azokból a pletykákból ítélve miszerint 'lehetséges, hogy őszi megjelenésre számíthatunk, de akár jövő évi csúszásra is' arra következtetek, hogy nincs előrehaladott állapotban a fejlesztés, csak a kiadó sietteti őket, szokás szerint.
11.
11.
logic5
#6: Te mi az úristen f--ról beszélsz? :D Mit siettetnek?
10.
10.
overdosed90
#6: Siettetik? Legalább 4 éve dolgoznak a játékon. :)
9.
9.
DON GONDOCS
Legalább, ezentúl, végre többet láthatunk a játékból.
8.
8.
Derivel
#6: Honnan tudod, hogy most milyen állapotban van a játék?
7.
7.
anonymus26
ebben is lesz olyan mint a 3 rész szinglijében , hogy a story résznél kiválasztható az akció mód ekkor beszélgetéseknél nem kell kiválasztani hogy mit akarunk válaszolni hanem átvezető videóként mutatja.
6.
6.
Mortis
tehát siettetik, így nem fogják tudni befejezni időben, bugos lesz, a multi játszhatatlan, kell több gigás 1-day patch. jónak tűnik.
5.
5.
Derivel
#2: Igen, a Pro bejelentésekor már mutatták, hogy 4k-ban ment rajta az Andromeda.
3.
3.
Prax
Remélem normális lesz a vége, nem úgy mint a 3. résznek. Gondolom sequel bait vége lesz, de akkor is. A második részét 8x vittem végig az évek alatt, a harmadikat egyszer, aztán a legelején feladtam az újbóli próbálkozást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...