Áprilisban jön a Guardians of the Galaxy-játék?

Link másolása
Újabb játék megjelenési dátumát kottyantották el: ezúttal a GameStop rakta ki idő előtt a Telltale-féle Guardians of the Galaxy debütálásának időpontját. Úgy tűnik, áprilisban jön a cím.

Még a decemberi TGA-n jelentették be a Guardians of Galaxy-játékot, melyet a Telltale Games fog fejleszteni. Akkor nem kapott pontos megjelenési dátumot a cím, most azonban a GameStop - azóta már elérhetetlenné vált - oldalán tűnt fel.

Eszerint a játék első epizódja április 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és mobileszközökre. A sztori állítólag teljesen új lesz, azaz nagy eséllyel csak részben kapcsolódik majd a filmekhez.

9.
9.
Csoki80
#7: Kb olyan szinten van, mint az összes többi játék. Mind butul lefele, mert a mai játékosok egy nagy része kuka lenne hozzá, hogy végigvigyen egy klasszikus játékot. Dobálódznak a számokkal, hogy hány játékot adnak el, de csak azért tudnak ennyit eladni, mert le vannak butítva a játékok annak a casual rétegnek, akik eddig nem voltak. Akár egy Final Fantasy, CoD, Skyrim stb... Túl kényelmesek lettek, szinte nem lehet veszíteni...
8.
8.
Batman
Jok a telltale jatekok csak dragak es mar unalmasak. Pont mint a Lego sorozat.
7.
7.
Blueberry
Az játék,ha néz az ember egy video-t,és 1-2 alkalommal "eldöntheti" milyen űrhajót vagy pl.fegyvert/tárgyat használjon a karakter és ez jó :o és ezt még el is lehet rontani (ahogy látszik)
6.
6.
Gorrister
Nekem a Telltale a kedvenc fejlesztőcsapatom volt. Szinte az összes 2010-ig megjelent játékuk megvan. Aztán elkezdtek ilyen interaktív filmeket gyártani.
Inkább csinálnának egy Sam & Max 4. évadot.
5.
5.
Csoki80
4.
4.
#1: Egyetértek.
Borzalmasak ezek a telltale nyavalyák.
Mások meg veszik mint a cukrot, sőt egyenesen jobbnak tartják mint a rendes címeket :D
3.
3.
user101
Számomra a telltale sokkal sokkolóbb, mint a city-interaktív. Akkor már inkább adták volna oda egy indie csapatnak, hogy csináljon egy R-Type klónt belőle... ;)
2.
2.
RangerFox
Imádom a Telltale játékokat, de ez a film egyáltalán nem érdekel, így nem tudom hogy befogom-e szerezni...
1.
1.
strike19
Amikor meglátom a cikkbe a Telltale szót akkor nem olvasom tovább a cikket.
Nem hiszem el hogy ilyen interaktív filmeket tudnak csak csinálni.
Inkább egy hack ' Slash vagy tps játéknak jobban örülnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...