Guardians of the Galaxy: The Telltale Series Mobil, PC, PS4, XBOXONE

A DC után a Marvel is lepaktált a Telltale-lel.
Típus:

Feltámad a Telltale Games

Nem pontosan a régi formájában, de ismét visszatérhet a Telltale Games. A stúdió tavaly szeptemberben zárta be a kapuit, most pedig új menedzsment alatt szedheti össze magát.

Távoznak a Telltale-játékok a GOG kínálatából

A stúdió bezárása óta rengeteg probléma sújtotta a Telltale Games címeit, és úgy néz ki, hogy ez a tendencia a jövőben sem fog változni. Május 27-től kezdve egyetlen Telltale-játék sem lesz kapható a GOG-on.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatjuk az októbert, egy percet sem pihenünk! A héten visszatérünk Középföldére, és Sebastian Castellanos nyomozót is elkísérjük egy beteg kirándulásra.

Itt a Galaxis Őrzői-játék új epizódjának előzetese

Pár nap, és érkezik a Guardians of the Galaxy: The Telltale Series harmadik epizódja, amely a More Than a Feeling címet viseli. A közelgő debütálás mellé megérkezett az előzetes is.

Traileren Galaxis Őrzői-játék második epizódja

Folytatódik a Telltale-féle Galaxis Őrzői-játék: ma jelenik meg a sorozat második, Under Pressure című epizódja, melyhez most befutott az ilyenkor megszokott launch trailer is.

Június elején jön a Galaxis Őrzői-játék folytatása

A Guardians of the Galaxy: The Telltale Series második epizódjára már nem kell sokat várunk. A készítők szerint az Őrzők sztorija egy titokzatos új ereklye körül forog - június elején mindenki lecsaphat a folytatásra.

Brit toplista: nem bírt a Prey a Mario Karttal

Csak a második helyen tudott kezdeni a Prey a brit játékeladási toplistán, miután a Mario Kart 8 Nintendo Switch-re megjelent kiadása tartja az első helyet. Hatszáz példány döntött.

Launch traileren a Galaxis Őrzői-játék első epizódja

Mától elérhető a Telltale-féle Galaxis Őrzői-játék első része, melyhez megérkezett az ilyenkor megszokott launch trailer is. A cím egyelőre csak digitálisan vásárolható meg, a dobozos kiadás később jön.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű napok várnak ránk. Elszabadulnak a Galaxis Őrzői, újrajátszhatunk egy klasszikus kalandjátékot, és a Syberia-sorozat is megkapja a régóta várt harmadik részét. És ez csak a kezdet!