Jövő héten dönthetnek Leia hercegnőről

  • Írta: fojesz
  • 2017. január 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint jövő héten ülnek össze a Star Wars készítői, hogy eldöntsék, mi legyen Carrie Fisher Leia hercegnőjének a sorsa. A színésznőnek állítólag több szerepe lett volna az Episode IX-ben, mint az Episode VIII-ban.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Lucasfilmet vezető Kathleen Kennedy és a Star Wars: Episode IX-et rendező Colin Trevorrow a jövő héten ül össze, hogy Leia hercegnő sorsáról tárgyaljanak. Ahogy arról beszámoltunk, a karaktert alakító Carrie Fisher a tavalyi év végén elhunyt, pedig úgy tudni, nemcsak a Star Wars: Episode VIII-ban, hanem a folytatásban is szerepelt volna.

A The Hollywood Reporter szerint Leiára legalább két kulcsjelenet várna még, az egyikben Luke-kal, a másikban Kylo Rennel kell találkoznia. Bár az Episode VIII forgatási munkálatait már befejezték, az Episode IX-é még nem kezdődött el, holott a hercegnőnek nagyobb szerepe lett volna a kilencedik részben, mint a nyolcadikban. A Disney egyébként 50 millió dollárra biztosította magát arra az esetre, ha Fisher nem tudná befejezni az új trilógiát.

A készítők számára több lehetőség is adott. Egyrészt a már meglévő jelenetek megfelelő vágásával és a forgatókönyv átalakításával kiírhatnák Leiát a kilencedik részből, másrészt bevethetnék a Rogue One CG-trükkjét is - esetleg ötvözhetnék a két megoldást.

29.
29.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#7: Luke jelenléte valóban fontos Neki kell felkészítenie Rey-t hogy legyőzze snokeot, kivéve ha megnem teszi Kylo ren.
28.
28.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Sőt hozzák vissza az egész Jedi tanácsot a következő részre hisz úgyis annyira hiányoztak 7 részből.
27.
27.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Most komolyan az a legfontosabb hogy milesz Leia karakterével, miért is? Milyen jelentősége volt a történetben? Meg télleg az volt Hanéknak is nagy szerepe hogy keresték az ezeréves solymot meg menekültek a behajtók elől? Télleg ez érdekli az embereket???????? Ne már. Senkit sem az érdekel Hogy kicsoda Rey vagy Snoke, mi lett Ren Lovagokkal és a Jedi akadémiával? Luke mit talált kutatása alatt (mert mondták hogy felkutatta az első jedi templomot. Miért nem akadályozta meg Kylo Rent és többieket hogy lemészárolja a tanoncokat. Ki mentette meg rey-t és miért. Finnről is több minden kiderülhetett volna. Nem legyünk mer ennyire szűk látókörűek. Egyesek igényeit nem nehéz kielégíteni, mert elég nekik az kis maradék amit az orruk alá tolnak.
26.
26.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#25: A 4-5-6 is jól megvolt anélkül hogy ismertük volna az előzményeket. Se Darth Maul se Doku, de MÉG Windu Qui-Gon Jinn, Padmé Amidala-ról! SEM esik szó a régi részekben akiknek igenis nagy szerepe van a nagy egész szempontjából, nemhogy szerepeljenek valamilyen formában. Yoda Obivan is csak annyit szerepelnek amennyi szükséges, annyit adnak hozzá a filmhez amennyit kell és nélkülük is remekül működtek filmek. Mert a Star Wars filmeknek, univerzumának nem áll jól ha kicsi, Minden részben hozzáadtak valamit a történethez az új szereplők és nem vettek el semmit a régi szereplőktől. Így nem fogják megszerettetni a fiatalokkal a Star Warst, mert túl nagy ez az univerzum, hogy leszűkítés néhány karakterre a történetet, rossz irányba halad ez a sorozat. Imádom mai napig a 4-5-6 és tudod miért? Mert mindig bővítette az univerzumot új szereplőkkel és helyszínekkel, fajokkal. Még a sokak álltal gyűlölt előzmény trilógia hozzáadott a Star Wars Univerzumához!
25.
25.
Norbiii
#24: Két meghatározó vélemény van. Egyik akik régi szereplős pártiak, mások pedig annyira nem.
A véleményünk abban különbözik, hogy én a régi szereplők miatt vártam a legjobban, számomra öröm, hogy ismét ennyi idő elteltével láthattam őket, Te meg inkább az újaknak adnál bizalmat.
Én meg azt mondom, hogy ebből a szemszögből ezt jól oldották meg, maradtak a régiek, és jöttek az újabbak! :)
24.
24.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#22: Persze lapátoljuk vissza a szart a Lóba. A nagy egész szempontjából, nincs akkora jelentősége a karakterének, sőt túl sok ídőt vett el az új szereplőktől akikről alig rudtunk meg valamit. ő az apja Kylonak és ennyi, de soha nemis foglalkozott a fiával. Nem kell még több felesleges hosszú visszakacsintás a régi részekre. Sokat ront az összképen. Remélem Luke az első fél órában meghal a következő részben, nem húzzák a végéig.
23.
23.
br1Koo
#18: Én meg azt mondom, hogy ök már megkapták a trilógiájukat. Abban az idöben amikor a Star Wars új dolog volt ök is névtelen színészek voltak, kaptak egy esélyt egy baromi jó filmben szereplésre, és jók voltak. Ez viszont nem jelenti azt, hogy ugyanezt nem lehet megismételni, és csak tölük Star Wars a Star Wars. Legtöbbször nem is a szereplökkel van a baj hanem magával a filmmel.. Szerintem például Hayden Christenssen is tökéletesen játszotta Anakin-t, csak éppen a filmek olyan borzasztó nevetséges forgatókönyvet, rendezést meg screenplay-t kaptak, hogy senkit nem érdekelt a gyerekeken kívül mi ez az ócska Star Wars copy. Nekem például nagy kedvencem lett Rey, nagyon illik a szerepbe, meg úgy összességében a karaktere a filmbe, és olykor bizony zavart, hogy az öregeknek mindenképpen ott kell lenniük a nosztalgia miatt, bár tény ami tény azért örültem nekik, de annak még inkább hogy Luke-al vártak. Finn karakterét nem értem miért kellet hülye Jar-Jar Bings-re kalibrálni, bár sejtésem szerint azért mert ö is valamiféle Stormtrooper kasztból jön, akikröl tudjuk hogy bezárják direkt maguk elött az ajtót hogy a film föszereplöi elmenekülhessenek (így végülis érthetö). Az új R2 is telitalálat, a pilóta figura akinek most nem ugrik be a neve úgyszintén jó, ahogy Kylo figurája is érdekes hiszen a film forgatókönyve, screenplay-e rendezése mind a helyén van, még ha így elsö nekifutásra igen csak New Hope kaptafának tünik, szerintem kellett a hasonló keret új felállással.
22.
22.
Norbiii
#20: Sok esélye talán nincs, de ennek nagyon örülnékm hiszen meghatározó karaktere a részeknek! :)
21.
21.
Thor Vath
#3: Szerintem meg az ep I-II-III-at kéne eltörölni, meg nem történtté tenni és ep III-nak kinevezni a Rouge 1-t :) A VII maradhat.
20.
20.
Szerintem tekitnve, hogy a halála még elég friss, biztos lesznek emberek, akik majd balhéznak, hogy hogy merészelik máris géppel helyettesíteni. Mondjuk mire nézzük is a 9-et, ez talán már nem lesz akkora gond.

SPOILER

#18: Most hogy mondod, elképzeltem, mennyire nevetséges is lenne, ha a Disney beadná a derekát, és valami hülye magyarázattal visszahozná Han-t...
19.
19.
mephi
#18: Emlékszem, hogy gyerekként amikor videó kazettákon megnéztük a 3 részt egymás után, végig azon vitatkoztunk, hogy ki fogja Leiát ha majd felnő, feleségül venni.
Nagyon örülnék, ha valami jó megoldás születne, és nem tűnne el a karaktere teljesen.
18.
18.
Norbiii
#4: Én leginkább pont a régi szereplők miatt vártam a legjobban! Sokan, akik ezen nőttek fel, azok nagy része ezt érti. és így érzi. Édesanyám például olyasmit mondott, hogy úgy lenne értelme, úgy lenne a jó, ha a 8.-ban is pl szerepelne Han, éa a régi szereplőkre fektetnék a hangsúlyt.

Én azt mondom, hogy amíg képesek játszani, addig szerepeljenek, és Han jól játszott!
17.
17.
delphijos
#5: Tetszik vagy nem, de sokszor ezek az emberek "adják el" a filmet. Tulajdonképpen "pótolhatatlanok". Amit dcba írt példának, ha Te a munkahelyeden olyan szerepet töltesz be, hogy gyakorlatilag rajtad áll a bevétel / profit , akkor Te is extra gázsit kaphanál. Nem azt mondom hogy ez minden szempontól igazságos, de ez van,
16.
16.
delphijos
"a Lucasfilmet vezető Kathleen Kennedy és a Star Wars: Episode IX-et rendező Colin Trevorrow a jövő héten ül össze"

Azért furcsa ez kicsit, mert a forgatókönyvet meg Rian Johnson írta ( aki a VIII-at rendezi ) gondolom őt se hagyják ki.....
9.
9.
simon 555
#5: Igen, és az a CGI figura ha főszerepben van, 5x annyiba kerülne mint a színész fizetése...
8.
8.
br1Koo
#7: Elnézést hogy nem írtam SPOILER ALERTET::


EZ ALATT SPOILER ALERT!!!!!!!!!!!
7.
7.
br1Koo
#4: +1 'Nem velük kell eladni az új trilógiát szerintem se. Luke egy érthetö húzás, aminek örülök is nagyon, de Leia és Han megszakadt kapcsolatát a fögecin át bemutatni, mert ö a GYEREKÜK. Szerintem nem jó húzás, nem kell mindig mindennek kapcsolatban lennie.
6.
6.
dcba
#5: Nezd nemely szinesz olyan reputaciot alakit ki amit utana meg kell fizetni. Ez van, ezt el kell fogadni. Ha te is elkerhetnel a munkadert havi 1 millio dollart, mert vmiert kulonleges vagy a munkahelyednek, akkor mondanad azt, h neked eleg az a 150-200ft amit keresel, vagy javasolnad egy robotot a helyedre mert az fizetes nelkul is dolgozik.

5.
5.
Mortis
ezt kellene csinálni minden olyan szerepnél, ahol a kiszemelt színész túl nagy gázsit kér: csinálni a helyére egy CGI figurát hasonló, de nem teljesen megegyező arcvonásokkal - ekkor tán nem keresne némely színész annyi pénzt, hogy ha leírnám én szégyelleném magam.
4.
4.
DON GONDOCS
Ígyis túl sokat szerepelnek a régi szereplők, nem kell beleerőltetni.
3.
3.
abydos
Legjobb lenne ha készítenének egy új 7. részt, a mostanit meg elfelejthetnénk örökre :D
2.
2.
dcba
#1: En sztem CGI lenne a megoldas, de ugy, h tenyleg csak akkor amikor nagyon muszaj, amugy probaljanak vmi hasonmast hasznalni es ugyesen felvenni a jeleneteket.

Azert az szivencsapna az embereket, SPOILER







ha Leia is Han sorsara jutna.
1.
1.
GODL1KE
Cg trükkökön azért eléggé látszik hogy nem élő, de szerintem mindenképp szerepelnie kéne valahogyan lejlának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...