Sikerült feltörni a NES Classic Minit

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 9.
  • Hír
Link másolása
A Nintendo Classic Mini az idei karácsonyi szezon egyik legnagyobb slágerterméke volt, annak ellenére kapkodták el pillanatok alatt a rajongók, hogy azért több sebből is vérzett a koncepció. Az egyikre itt a megoldás!

A hétvégén ugyanis egy orosz hacker megerősítette, hogy sikeresen feltörte a NES Classic Editiont, így az előretelepített játékok mellett további címeket is nyugodtan el lehet indítani a konzolon - ha ügyesek vagyunk, akkor közel 90 játék is játszhatóvá válik a masina segítségével. Ennél többet azonban már biztosan nem lehet kisajtolni a Miniből, a véges kapacitása ugyanis ennyit enged.

A leírás szerint egyébként nem olyan bonyolult a hackelés, ha kicsit tudsz angolul, akkor akár Te magad is eszközölheted a módosításokat. Igaz, ezt mindenki csak saját felelősségre tegye meg.

Daks karácsonyi bemutatóját olvastátok már?

12.
12.
mestermagyar
#11: A raspberry a demoboardok presztízsterméke. Nézz azért körbe milyenek vannak mert olcsóbban is kijöhetsz.
9.
9.
Metrox
Inkabb akkor mar raspberry pi-ben gondolkodjatok. 15-40k Ft-bol (attol fugg mi kell es akarsz az osszeszerelessel foglalkozni) es azzal jatszotok amivel akartok nes-tol ps1-ig :D
7.
7.
kergabi83
#3: Ma végre sikerűlt! :D Egy(!) darab volt a polcon...
6.
6.
tupaccc
2. dettó nem értem. Minden gamer oldalon lehozzák leírással, miközben warez tilalomról pakolnak. Úgy néz ki ez csak Sony és Microsoft esetében tabu.
Feltörték a Far Cry Primalt, küldjem be hírnek, hátha kiteszik torrent linkkel együtt? :-D
5.
5.
Extol
Régen volt ilyen TV játékom, a sárga kazettás
4.
4.
Hunszi
#3: csak egy egy helyen csúnyán áron felül
3.
3.
Hunszi
ehhez kellene egy Nes Mini...de képtelenség beszerezni
2.
2.
RangerFox
Azt hittem a warez (legalábbis a reklámozása) tiltott az oldalon. Ennyi erővel azt is lehozhattátok volna amikor a Vitát feltörték :D Am ez a 60 játék még így se az összes.
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...