Nintendo Classic Mini

A Nintendo Classic Mini a régi NES konzol modern formája, HDMI-vel és 30 darab előre telepített játékkal.
Típus:

Leállt a NES Classic és a SNES Classic gyártása

A Nintendo amerikai elnöke, Reggie Fils-Aime hintette el, hogy a cég két nosztalgiakonzoljának gyártása véget ért, és már csak az aktuális készleteken szeretne túladni a vállalat. Ha tervezted a vásárlást, ne habozz tovább!

A Nintendo már 700 milló konzolon adott túl

A cég a 35 éves története során már több mint 700 millió játékkonzolt adott el - ebből 300 millió asztali, és 427 millió handheld masina volt. A részletes, platformonkénti bontást a kattintás után láthatjátok.

Rendkívül népszerű a NES Classic

A 2016-ban kiadott retrokonzol júniusban újból visszakerült a boltok polcaira, és azóta is hihetetlenül magas eladási számokat produkál; 2018 júniusa során többet adtak el belőle Amerikában, mint bármelyik másik konzolból.

Nintendo Switch - közel a 20 millió

A Nintendo Switch összehasonlíthatatlanul nagyobb sikereket ér el, mint a Nintendo korábbi otthoni videojáték-konzolja, a Wii U, ám az utóbbi időszakban még így is némi döcögés érezhető az eladások tekintetében.

Június végén kerül ismét polcokra a NES Mini

A hatalmas érdeklődésnek, de annál szűkösebb raktárkészletnek örvendő NES Classic Edition hamarosan ismét világszerte kapható lesz. A SNES Classicra pályázókat sem hagyja cserben a Nintendo.

4 millió példány talált gazdára a SNES Miniből

A Nintendo nemcsak a Switch eladásaival dicsekedett el a minap, de a SNES Mini teljesítményéről is szót ejtett. A retrokonzolból több mint 4 millió példány talált gazdára a szeptemberi megjelenése óta.

Amerikai toplista: októberben is a Switch győzött

Újabb remek hónapot zárt a Nintendo az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group szerint. A kiotóiak szállították a két legkeresettebb konzolt októberben, és a Super Mario Odyssey is remek rajtot vett.

Nagyon kelendő a SNES Classic

Egészen parádés eladási számokat produkál a Nintendo retrokonzolja, ugyanis már több mint kétmillió példány talált gazdára belőle világszerte. Ez a szám még erősebbnek tűnik, ha hozzátesszük, hogy szeptember végén jelent meg a gép.

Amerikai toplista: a Destiny 2 vitte a szeptembert

Noha már tudjuk, hogy hardverfronton a Nintendo tarolt, egy utolsó pillanatban történt halasztás miatt csak most tették közzé, hogyan sikerült az amerikai játékpiac szeptemberje. Következzenek a részletek!

Már a Game Boy Minin dolgozik a Nintendo?

Szeptember közepén a Nintendo egy Game Boy-jal kapcsolatos védjegykérelmet nyújtott be Japánban. Rögtön megindultak a spekulációk, elképzelhető, hogy ezúttal a népszerű handheld Mini-változatát hozza el nekünk a vállalat.