Így építkezünk a Conan Exilesban

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 10.
  • Videó
Egy vérszomjas barbár is elfáradhat harc közben, így kimondottan örülünk annak, hogy a Conan Exilesban saját városokat is felhúzhatunk a semmiből. A fejlesztők most részletesen bemutatják ezt a funkciót.

A Funcom legutóbbi livestreamjében a városépítés bemutatása kapta a főszerepet. Bizony, a Conan Exiles nemcsak a harcról szól, saját települést húzhatunk fel unalmas óráinkban.

Kimondottan fontos a város fekvése, ha egy hegyoldalban építkezünk, természetes védelmet kapunk.Mindenhez nem kevés nyersanyag és szaktudás szükséges. Persze könnyen lehet, hogy az ellenség mégis lerombolja az egészet, de hiába, a magas falak még a robbanásokat is túlélik.

A Conan Exilesban homokviharokkal is számolnunk kell, a városok ez ellen védelmet nyújtanak, de ha a sivatag közepén kap el a vihar, akkor bajban leszünk.

A játékban nagy szerepet kap a vallás is. Isteneink hatalmas avatárjainak védelme is ránk hárul.

A gépigénnyel éppen tegnap lettünk tisztában, a korai hozzáférésű verzió január 31-én landol a Steamen. Az xboxos változat tavasszal várható.

Modern Android-fejlesztői képzés indul - végre Kotlin-alapokon
A Java múlté, az Android elsődleges nyelve immár hivatalosan is a Kotlin. A HWSW új online képzésével egyszerre ismerheted meg a Kotlin nyelvet és az androidos mobilfejlesztést.
1.
hedzsooo
Nem nagy jövőt jósolok ennek, max. ázsiában fog elegendő játékost magához ragadni + esetleg még amcsiban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...