E3 2017: Idén is távol marad az Electronic Arts

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 19.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Electronic Arts idén is lemond az E3-as jelenlétéről, és helyette újra megrendezi az EA Play nevű rendezvényt Los Angelesben. Természetesen pont az expó előtt tartja a saját konferenciáját és bemutatóját a kiadó.

Az Electronic Arts 2017-ben is különcködik, nem állít fel standot az E3-on, de visszahozza a tavaly debütált EA Play nevű rendezvényét, amelyre június 10-12. között kerül sor a Los Angeles-i Hollywood Palladiumban.

Az EA Play 2017-et a kiadó saját konferenciája nyitja, ahol leleplezik a cég új játékait. A résztvevők ki is próbálhatják a helyszínen az új címeket, a többiek pedig számos élő közvetítéssel vigasztalódhatnak.

Ez lesz a második év, amikor az EA az E3-tól függetlenedik, de a cég tisztában van azzal, hogy június 13-15. között a világ szeme a Convention Centerre fókuszál, ezért rendezik meg közvetlenül az expó előtt az EA Playt.

Tavaly a Club Nokiát bérelte ki a kiadó, amely a Convention Centertől alig egy kődobásnyira volt, a Hollywood Palladium viszont hét mérföldre van tőle északnyugatra.

Ami a játékokat illeti, a Star Wars: Battlefront 2 szinte biztosan bemutatkozik majd, és remélhetőleg kapunk némi konkrétumot a Visceral Star Wars-játékáról is. Ezenkívül belenézhetünk a FIFA Switch-verziójába, illetve a többi éves sportjátékról is lehull a lepel. A koreai korhatár-besorolásért felelős hivatal szerint idén már érkezik új NBA Live, szóval biztosan hallunk róla valamit.

Ha van egy kis szerencsénk, a következő Need for Speedet is bejelentik.

5.
5.
pucu9011
Hát nem biztos, hogy szerencsénk lenne egy új NFS-el...
4.
4.
Codehook1337
#2: Vagy belso nezetes egy embert iranyitos mod :D
2.
2.
Yanez
Én mondjuk rohadtul szeretnék a Fifához egy olyan VR módot, amelyben játék közben úgy érzed, mintha ott ülnél a közönség köreiben. Milyen király lenne úgy játszani! Ez lenne az egyetlen dolog, ami miatt VR-t vennék.
1.
1.
crytek
Remélem idén villantanak valami finomat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...