Need for Speed: Payback PC, PS4, XBOXONE

Idén se maradunk új Need for Speed nélkül.
Típus:

Need for Speed: Payback - jó móka a tuningolás

Bár az idei E3-on leleplezett Need for Speed: Payback bemutatkozó videója alapján egy Halálos iramban stílusú részt kapunk, azért a tuningolás és járgányunk csinosítgatása ezúttal sem marad ki a játékból.

GC 2017: Az EA sem hagy minket műsor nélkül

Friss híreket és látnivalókat ígér az Electronic Arts az idei Gamescomra, a kiadó élő műsorral és 400 kioszkkal készül a kölni játékvásárra. A Star Wars: Battlefront II egyértelmű főszereplője lesz a show-nak.

E3 2017: NFS: Payback - még több száguldás

Az EA Play alkalmából már beleleshettünk a Need for Speed: Payback játékmenetébe, de a bemutatót követő livestreamben még több új jelenetet izgulhattunk végig. Ha lemaradtál, nyugi - itt van a felvétel!

E3 2017: Gameplay percek az új Need for Speedből

Az EA sajtókonferenciáján vetítették le az első gameplay videót a Need for Speed: Paybackből. A sorozat új része egyértelműen a Fast & Furiousra hajaz, a demózott küldetésben egy mozgó kamionból kötnek el egy Koenigsegg Regerát.

E3 2017: Electronic Arts konferencia - LIVEBLOG

Este 9 órakor kezdődik az Electronic Arts sajtókonferenciája, amit a videós közvetítés mellett élőben blogolunk majd. A folyamatosan frissülő hírünkben azonnal eljutnak hozzád a bejelentések!

E3 2017: Itt nézheted vissza az EA konferenciáját!

Este 9 órakor veszi kezdetét az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciája. Ha élőben szeretnéd nézni a műsort, ne keress tovább, egy kattintás, és be is kapcsolódhatsz a videós közvetítésbe!

Begördült a Need for Speed: Payback

A hivatalos bejelentés ugyan csak percek múlva lesz esedékes, de az Amazon jóvoltából már idő előtt lebukott a Need for Speed-sorozat következő felvonása, ami Payback alcímen jelenik majd meg.

Holnap hullik le a lepel az új Need for Speedről

Idén végre kapunk Need for Speedet, és az Electronic Arts már azt is belengette, hogy holnap délután várható a hivatalos leleplezés. A találgatások szerint az új rész Seattle-ben játszódik majd.

Még idén megjelenik az új Need for Speed

A Ghost Games és az Electronic Arts hivatalosan is megerősítették, hogy idén év végén jelenik meg a Need for Speed-sorozat következő felvonása. Az első igazi konkrétumokat az E3-on kapjuk majd meg.

E3 2017: Izgalmasnak ígérkezik az idei EA Play

Az Electronic Arts idén is az E3-tól független rendezvényen mutatja be az őszi és a jövő évi kínálatát, amelyek között az új Star Wars: Battlefrontot és a vadonatúj Need for Speedet is megtaláljuk majd.