Need for Speed: Payback PC, PS4, XBOXONE

Idén sem maradtunk új Need for Speed nélkül.
Típus:

Újra a Criterion készíti a Need for Speed-játékokat

Hét év után a Need for Speed-széria újra visszakerül a Hot Pursuit és a Most Wanted készítőihez: a Criterionhoz. Ezzel együtt a 2013 óta a sorozaton dolgozó Ghost Games munkatársait mérnöki teendőkhöz sorolják át.

Need for Speed: Payback - indul az online bandázás

Ma érkezik a Need for Speed: Payback legújabb frissítése, amely egyebek mellett az Alldrive: Hangout játékmódot is élesíti. Ez lehetővé teszi, hogy a barátainkkal együtt autózhassunk szabadon a városban.

Need for Speed: Payback - barangolás a barátokkal

Rövid bejelentéssel köszöntötte a Need for Speed-csapat az újévet: az idei esztendő során régóta várt fícsörrel bővül a Need for Speed: Payback, érkezik az Online Free Roam mód!

2017 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Immár hagyomány, hogy az évzáró cikksorozatunkat a legolvasottabb anyagaink listájával rúgjuk be. Idén sincs ez másképp, először a tíz legolvasottabb hírünket osztjuk meg veletek!

NFS: Payback - holnap jön az ingyenes frissítés

Holnap kapja meg első komolyabb tartalmi kiegészítését a Need for Speed: Payback. A Speedcross címre keresztelt csomag új eseménysorozatot, járgányokat és sok más finomságot tartalmaz majd, teljesen ingyen.

Amerikai toplista: tarolt a Call of Duty: WWII

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét összegző NPD Group a novemberi jelentését. A játékeladásokat az új Call of Duty uralta, míg a konzoloknál a PlayStation 4 győzött ezúttal.

Csökkentik a loot boxok jelentőségét a Paybackben

A loot boxok körüli mind hevesebb viták kereszttüzében az EA mérsékli a Need for Speed: Payback játékosainak ráutaltságát a valódi pénzért kiváltható szintlépésre és járműfejlesztésre.

Need for Speed: Payback teszt

Egy helyben álló autók, lebegő táblák, semmiből előbukkanó, majd újra eltűnő épületek, váratlanul megakadó futamok. Fortune Valley megnyitotta kapuit, megérkezett a Need for Speed: Payback.

Brit toplista: nem talált legyőzőre a CoD: WWII

Ahogy az várható volt, a megjelenését követő második héten sem talált legyőzőre a Call of Duty: WWII, ráadásul a másik két dobogós sem változott, csak felcserélődtek a pozícióik.

Nem fogadták valami jól az új Need for Speedet

Két nap múlva bepattanhatunk egy Porsche 918 Spyder volánja mögé, és a rendőröket faképnél hagyva eredhetünk a rosszarcúak nyomába. Egészen izgalmasan hangzik, az első kritikák mégsem túl acélosak az új NFS kapcsán.