Yooka-Laylee - lokális kooperatív mód is lesz benne

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 19.
  • Hír
Link másolása
A sikeres Kickstarter-kalapozás után idén áprilisban emlékeztet majd a Yooka-Laylee, milyen is volt a zseniális Nintendo 64-éra, és hogy a maga idejében mennyire király platformer volt a Banjo Kazooie-sorozat.

A Banjo-Kazooie szellemi örökösének szánt Yooka-Laylee megjelenése már nincs olyan messze, hiszen a rajongók által összedobott adományokból fejlesztett platformer április 11-én kerül boltokba, méghozzá PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

A fejlesztésért felelős, egykori Rare-alkalmazottakat is a soraiban tudó Playtonic pedig megerősítette, hogy a játék lokális multiplayer opciót is kap. Mindezt kétféle módon próbálhatjuk majd ki. Egyrészt lehetőségünk lesz a kampányban egy baráttal karöltve megoldani a fejtörőket. Ez esetben egyikünk irányítja Yookát és Laylee-t, míg másikunk a Bee Teamet, amivel többek között madártollakat és lepkéket gyűjtögethetünk, de a veszélyes csapdákból is kijuttathatnak majd minket.

Emellett pedig lesz nyolc kisebb minijáték, ahol különböző kihívásokkal szembesülünk. Ilyen lesz a Kratos Karting versenyjáték, a Glaciators nevű aréna brawler, vagy a Blag the Flag névre keresztelt CTF játékmód. Itt összesen négyen mókázhatunk majd.

2.
2.
fehersam
#1: Célközönség függő. Én a mai napig szívesen veszem elő a Spyro, vagy Crash Bandicoot bármely részét munka után. A grafika nem minden.
1.
1.
aordog
Wiiu-ra törölve lett...a többi gépre meg gyenge lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...