Idén nem lesz új Halo vagy Gears of War

  • Írta: Shifty
  • 2017. január 19.
  • Hír
Link másolása
Phil Spencer, az Xbox-részleg vezetője egy Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva megerősítette, idén biztosan nem kapunk új Halo-epizódot, ahogy a tavaly feltámasztott Gears of War sem folytatódik egyelőre.

Phil Spencer szerint idén a jól bejáratott címeik, mint például a Halo FPS-ek vagy a Gears of War pihennek; Spencer elmondása alapján 2017-ben új dolgokra koncentrálnak majd, de ettől még nagyon szórakoztató évet ígér a részleg vezére. Hogy pontosan mi mindenre gondolt Spencer, rejtély, de a Halo Wars 2 mellett a Crackdown 3, a State of Decay 2 és a Sea of Thieves is az exkluzív címek sorát fogja gyarapítani a korábbi bejelentések szerint. A Scaleboundot nemrég törölték.

Más kérdés, hogy a Project Scorpio premierjére ez kevés lehet, hiszen a brutálisan erős konzolként hirdetett felturbózott Xbox One-t igazi húzónév nélkül nehéz lesz hadrendbe állítani a PlayStation 4-gyel vagy a PlayStation 4 Próval szemben. Ehhez valószínűleg egy új Forza Motorsport sem lesz elég, szóval a Microsoft vagy tartogat valami nagyot a tarsolyában, vagy a külsős fejlesztők játékaira szeretne támaszkodni.

104.
104.
KopyAti
Atya úr Isten! Mit csinál az ms? Idén jön a bivaly one, s nem lesz rá semmi!?! Szét b@szna az ideg, ha boxos lennék!
102.
102.
KőbányaKispest
Ezt a sok szart amit idehortatok.... Ovikettő
101.
101.
Don Mattrick dr Phil Spencer
#98: Nem lenne vele baj, jó gyerek. Még tag volt és blogolt meg wii-je volt, teljesen normális hozzászolásokat írt. Csak ahogy írtad is jött ps3-wiiu-ps4, és akkor annál már nincs jobb és minek újabb meg grafikka függőség. NEM, csak mások az igények és ő sajátjához igazítja azokat. Oké örüljön a konzolnak mert természetes, de ne ez legyen már mindig a mérce.
98.
98.
Azért az kemény,hogy Norbika mindenhol áradozik az aktuális gépéről,hogy annál jobb nem kell!Aztán a huszadik normális hangvételű üzenet után felfogja vagy úgy csinál mintha megértené azt hogy kismilliószór hallottuk már unalmas minden hírnél erre bedobja a szánalom kártyáit a szegénységtől egészen az emberiségig bezárólag,majd mikor már ezredjére nem jön be,sértődött gyerekként törölget és fenyeget!Csak kérdem.Biztos elég felnőtt és tájékozott moderátornak? A srácoknak adok igazat!
93.
93.
frankdelgado
Főleg ha az egyik admin a fő hisztérika...Szóval summàznàm : A skorpió nem csóróknak készül. Prémium gép lesz, prémium àrral. Akinek nem telik rà, vegyen csapàgyasra hajtott hasznàlt ps4-et. Ez van. Csodàt nem kell vàrni a skorpiotol sem, egy lehetőség lesz, h jobb minőségben jàtssz.
91.
91.
Yanez
Oksa fiúk, ennyi hiszti elég volt mára! Aki folytatja az offolást és a személyeskedést, az tiltva lesz. Köszönöm!
90.
90.
Norbiii
#89: Annyit kértem, hogy mostantól a CIKK témájával foglalkozzunk, ezt mint moderátor mondom! Kibeszéltük, megbeszéltük, de nem ide tartozik! Nem kell reakció felesleges, törölve lesz! Ha gond van lehet panaszt tenni, elég volt ebből! Eddig lágy szívűek voltunk....
88.
88.
Norbiii
Nem fogok tovább belemenni, elég volt az offból, meg hogy személyeskedtek, megmondtam írjatok üzenetet, vagy tegyetek panaszt!

Első figyelmeztetés NO OFF!
87.
87.
Norbiii
#84: PRIVÁTBA nyugodtan kibeszélhettek, mostantól a cikkhez hozzászólni! Minden ilyet moderálás lesz! Én sem szólok már semmit...
85.
85.
ADMlN
#81: kimoderált üzenet
79.
79.
Don Mattrick dr Phil Spencer
Azért látom vannak itt reális gondolodású emberek. Nem értem miért kell a saját igényeinket értékeinket másokhoz viszonyítani. Aki megteheti hogy drágább telefont cuccokat vesz, azért teszi mert megdolgozott érte nem kell hozzá viszonyítani a mások igényeit és fordítva. Itt aki azzal érvel hogy minek 4k, meg jó az alap ps4, az azért mondja mert neki arra van igénye de nem azt jelenti hogy másoknak is az. Szerintem aki itt saját igényeire vagy másokéra hivatkozik, PL szegénység, az vagy gyerek és kaptam cuccait, vagy felnőtt de nem akar többet áldoni rá hogy jobb legyen és így magát igazolja. Volt nekem is nem egy osztálytársam aki jó módú családból származott drága ruhákba, táskával járt iskolába, de amikor kellet egy új telefon, laptop vagy stb, diákmelót vállalt. Szóval mindig lehet valami kifogást találni hogy miért jobb vagy rosszabb valami. Azural és Adminnal értek egyett.
78.
78.
Norbiii
#77: delphijos reagáltam és írtam levelet, nem ide szerettem volna válaszolni. Olvasd el kérlek, és írj, köszönöm.
77.
77.
delphijos
#65: Ne idegesíts fel komolyan. Egész konkrétan, a "HDR-támogatással jön a Mass Effect: Andromeda" hírnél, valami nagytudású beírta hogy "minek, annak az 5 embernek?", erre fél perc múlva már ott voltál és helyeseltél, meg ott is írtad hogy "nem az átlagember vesz ilyet". Most is azt mondom , hogy annak az "átlagembernek" PS4-e sincs. Ez nem olcsó hobbi. Szó sincs róla hogy ne lennék szociálisan érzékeny, de ez olyan mintha fent lennék mondjuk egy autós fórumon, és az új BMW-ről szóló cikkhez beírnám hogy van akinek csak használt Lada-ra telik, sőt van akinek arra sem.....
76.
76.
Norbiii
#75: Mobilrol most:

ADMIN en a fejlodest tamogatom, de jelen pillanatban nekem eleg a hd, ami persze kesobb valtozhat.

Akiknek telik azokat dehogy, nem allt szandekombanTeged sem, elnezest.
75.
75.
ADMlN
#74: Szerintem végre el kellene döntened, hogy most akkor "nem is kell jobb", vagy "támogatom a fejlődést", mert a kettő egyszerre nem megy. Lehetsz elégedett azzal amid van, de ehhez nem kell megmagyarázni azt, hogy a jobb felesleges.

Amúgy vicces, ahogy itt kardoskodsz, hogy hát a szegényeket, hogy sértegetik már mert nekik nem telik valamire, mikor te pont ugyan ezt teszed csak azokkal akiknek telik. Rendszeresen úgy állítod be azokat akiknek számít a grafika meg a hardware mintha azok valami sekélyes idióták lennének.
70.
70.
Klank
A jövőben isteni szakdolgozat téma lesz a MS üzletpolitikája. Az Xbox divízió kezd amúgy a Lumia sorsára jutni. Rossz kommunikációval elrontja a startot. Aztán mire összeáll a termék, a kutya nem fejleszt rá, és nem is veszik az emberek. Most mindketten beígértek egy brutális hardvert, amire nem lesz a kezdéskor tartalom. (Scorpio, Surface Phone)
67.
67.
ADMlN
#65: "és utána írta ugye ő nekem címezve, amin nem is lepődök meg"
Igazad van, én kérek elnézést, hogy el mertem mondani a véleményem, pedig tudhattam volna, hogy itt csak neked szabad.
65.
65.
Norbiii
#60: Most is úgy látod, hogy ez így történt? Szerintem értelmesen beszélgettünk itt mindannyian, az exkluzívokról, fejlesztőkről, még egyetértés is volt, majd megint jött a szokásos, hogy a ps4 gyenge, sajnos ebbe belementem, nem kellett volna, és utána írta ugye ő nekem címezve, amin nem is lepődök meg, hogy nem vagyok fejlődés párti, és erre írtam mindent amit írtam, nézd csak meg. Addig szó nem volt utána valóban átmentem szegénység meg más kérdésbe, de elmondom az okát miért.

Nem is oly rég olvastam hasonlókat itt: az átlag magyar simán hd-ban néz tévét, de az IGÉNYESEBEK már 4k-ban., vagy angolul flm stb....sőt idióta szót is olvastam a filmeknél. Na ezek azok amik de nagyon felcsesznek, mert engem se mást senki ne nevezzen valaki azért igénytelennek, mert nem angolul nézek filmet, vagy mert rosszabb minőség adatik, vagy mert nem 4K hogy jön ő ahhoz, hogy ilyen írjon? És itt vittem el abban az irányba, hogy rátapintottam arra, hogy az emberek fejlődnek a maguk módján, és bele kéne nézni a háztartásokba, hogy néhányan rájöjjenek egy-két dologra. delphijos remélem ezt a részét is érzékelted...
64.
64.
PaprikaJancsi
Ki várta ezeket ???
Új Haloból egy képkockát nem láttunk, valószínű volt, hogy nem jelenik meg ebben az évben, a GoW meg múlt évben jött, az is elég valószínű volt, hogy nem folytatódik egy évre rá.
63.
63.
kopic
Nincs mit hozzafuznom eme hirhez, mert Azur, p3ti tokeletesen leirtak amit én is gondolok.
61.
61.
frankdelgado
Miért van az, hogy szinte minden hírnél megjelenik valaki és áncsrátidezik itten? Ja ez a gémkapocs...Szóval nagy kíváncsisággal várom a skorpiot, Meg azt is, hogy kirukkolnak-e valami jó kis címmel. Ha jól belövik 2 kiló alá az árát, és lesz 1080p mód benne, mint pro-ban, akkor befutó lesz. Ha meg xar lesz, akkor váltok ps-re, de csak a lastlofasz 1-és2 miatt. És cronusmaxal meg xbox kontival fogom csapatni.
60.
60.
delphijos
#45: Tudod Norbi ott hibádzik ez a gondolatmenet, hogy nem az van hogy megy nagyban a beszélgetés , erre Adminnal beszabadulunk hogy milyen szar az FHD, akinek nincs 4K az nem is ember. Hanem pont fordítva. Jön egy hír hogy mondjuk xy játékhoz lesz peccs, HDR, 4K stb... na ekkor jöttök Ti , hogy minek ez, max. 10 ember tudja kihasználni, semmi értelme.... És így azért egész más a leányzó fekvése. Mellesleg amikor a Pro megjelenése elött ment az "ötletelés", én is azt mondtam, hogy inkább legyen 1080p , stabil 60fps , nagy részletesség, mint 4K erős kompromisszumokkal. A Skorpióról is ezt gondolom. Természetesen ott kevesebb lesz a kompromisszum mint a Pro-nál, de lesz. Ma még én nem eröltettem volna a 4K-t konzolon. Nem azért mert "felesleges", hanem mert az a hardver ami tényleg "biztonságosan", kompromisszum mentesn 4K-t biztosít, még túl drága. De persze ez is csak egy vélemény.
59.
59.
crytek
Vagy nagyon tudnak titkot tartani vagy oltári fail lesz a skorpió startja.
58.
58.
Batman
Sracok ne haragudjatok, de telefonon hallgatom a zenet, bingeszem az oldalt de a zenem folyamatosan elhalkul a reklam miatt :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...