Áprilisban visszatér a Micro Machines

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Tíz év után új résszel tér vissza a Micro Machines-sorozat. A World Series alcímű játék hű marad az eredeti koncepcióhoz, ezúttal is kisautókkal versenyezhetünk a háztartásban. Lesz itt kampány, kooperatív mód és online multi is.

Talán emlékeztek még, hogy első Micro Machines hatalmas áttörés volt a multira kihegyezett autóversenyek műfajában. Még mindig rendkívül szórakoztató a háztartásban fellelhető akadályok közt száguldozni a kisautókkal - ugyanezt a szellemiséget viszi tovább a frissen bejelentett Micro Machines: World Series.

A Codemasters legutóbb 2006-ban jelentkezett a Micro Machines V4-gyel PS2-n, PSP-n, PC-n és DS-en, de az a játék elég langyos kritikákat kapott. A World Seriest azonban már a jelenlegi generációs konzolokra tervezték, így a látvánnyal nem lehet gond. A járműfelhozatal egy tucat verdára rúg, mindegyik egyedi fegyverrel és kunsztokkal bír, de testre is szabhatjuk a négykerekűeket.

A kampány mellett négy játékost támogató osztott képernyős módot és 12 fős online multit kapunk, olyan klasszikus játékmódokkal, mint a sima verseny, a King of the Hill és a Capture the Flag. Ezenkívül itt debütál a Battle mód, melyben nem az első hely elérése a cél, hanem az, hogy elpusztítsuk a rivális autókat.

A Micro Machines: World Series április 21-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

9.
9.
Őrnagy
Pont jó lesz a lányommal osztott képernyőn játszani :)
8.
8.
PaprikaJancsi
#6: Szerintem meg pont, hogy sok idősebb ember is megfogja venni csupán nosztalgiából is.
7.
7.
Cooper Channel
#5: Én mindig is reméltem, hogy lesz folytatás. Sok olyan játék van ami a MM ötletére épitett, modernebb grafikával, de jó lesz végre igazi MM-el tolni.
6.
6.
GAMEROD
Jó kis játék volt még a Dos korszakban, de nem hiszem hogy ismét le tudna kötni, esetleg 10 éven aluliaknak tudom elképzelni.
5.
5.
Yanez
Milyen rég akartam már én is egy modern verziót ebből a játékból!
4.
4.
crytek
A Rallysport Challange game-et adhatnák ki újra remasteredelve. Az elég jó volt.
3.
3.
Grabowsky30+
De jó, pár hete jutott eszembe milyen jó lenne egy modern MM. , na tessék! :)
2.
2.
PaprikaJancsi
Mikor lesz már Április ? Engem teljesen megvettek ezzel a trailerrel. Nagyon jól néz ki a grafika, a háttérben pedig szól az Örömóda..brutális :D
1.
1.
shorty123
Teljesen fellelkesedtem a cikk olvasásakor egészen a Codemasters szóig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...