Micro Machines: World Series PC, PS4, XBOXONE

Tíz év után új résszel tért vissza a kisautós sorozat.

Micro Machines: World Series teszt

Tíz év után visszatért a Hasbro miniautós versenysorozata. A Micro Machines: World Series ezúttal a többjátékos, egymás elleni kihívásokra helyezte a hangsúlyt, tudjuk egymást szívatni - és még Hugó Hami is van benne!

Brit toplista: nagyon erősen nyitott Crash

Hihetetlenül erős rajtot vett a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, a sávos bandikut klasszikus kalandjainak újrázása ugyanis az év legjobb PlayStation 4-es premierjét tudhatja magáénak. Még a Horizon: Zero Dawnt is legyőzte.

Premier előtti előzetesen a Micro Machines

Egy évtized után vadonatúj epizóddal tér vissza a Micro Machines-sorozat, aminek tiszteletére befutott a Micro Machines: World Series utolsó hangulatfokozója. Szokás szerint a hajtás után tudjátok meglesni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Aggodalomra semmi ok, június végén is lesz mivel játszani! Szokásunkhoz hűen ezúttal is összegyűjtöttük a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánkat, csekkoljátok!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Véget ért az E3, kipihenték magukat a kiadók és a fejlesztőcégek is. Ezen a héten már több játékmegjelenés vár ránk, össze is szedtük őket a szokásos heti listánkban az aktuális filmpremierekkel együtt!

Felvezető körön a Micro Machines: World Series

Kaptunk egy adag látnivalót a Micro Machines World Serieshez, ami - ha szerencsénk van - júniusban kerül boltokba. Tizenkét különböző játékautóval állhatunk majd rajtrácshoz benne... közvetlenül a kenyérpirító mellett.

Gameplay traileren a Micro Machines: World Series

Az eredeti tervek szerint a héten jelent volna meg a Micro Machines: World Series, végül azonban júniusig várnunk kell a premierre. Sebaj, most megérkezett az első gameplay trailer!

Áprilisban visszatér a Micro Machines

Tíz év után új résszel tér vissza a Micro Machines-sorozat. A World Series alcímű játék hű marad az eredeti koncepcióhoz, ezúttal is kisautókkal versenyezhetünk a háztartásban. Lesz itt kampány, kooperatív mód és online multi is.