Launch traileren a Tales of Berseria

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 24.
  • Videó
Link másolása
A héten végre Európában is megjelenik a Bandai Namco szerepjátéka, melyben egy bájos leányzó, Velvet kalandjait követhetjük nyomon. Hősnőnk igazából önmaga felfedezésére indul, miközben kalóznak áll.

Három évvel a Tales of Berseria eseményei előtt Velvetet komoly trauma érte. A lány lassan leküzdötte haragját, és csatlakozik a kalózokhoz, hogy felfedezze a tengert és annak megannyi szigetét.

A bájos grafika már a sorozat védjegyének számít, de biztosak lehetünk abban, hogy minden más tekintetben is emlékezetes RPG-t kapunk.

A Tales of Berseria január 26-án landol a Steamen, és január 27-én PS4-en. Íme, a launch trailer:

2.
2.
user101
De hát ez csak egy játék... :D
1.
1.
Mortis
ja, majd biztos komolyan veszem a kalandot, ahogy a teste 10%-át fedő 'páncélban' legyőzi a félmeztelen ellenfelet...
semmi baj nem lenne ezekkel a játékokkal, tényleg: ha nem vennék komolyan magukat; ha elbohóckodnák s állandóan éreztetnék, hogy ez bizony egy shounen, ahol csak ámulni kell az őrültebbnél őrültebb dizájnokon. sőt, még akkor se lenne bajom, ha mágia használó hordana ilyet; tegyük csak fel, hogy marha nagy rib@nc azért öltözik így, de mivel megvédi magát mágiával s a csatasor végén van, érthető. de itt egy első sorban küzdő, kaszaboló harcosnak van kint mindene. s nem, nem minden jrpg ilyen: a Final Fantasy 4-ben( jelenleg még csak ezzel játszottam a sorozatból) érdekes módon a kétkezi frontharcosok páncélt hordnak.
engem ez mindig kivet az élményből, mikor elkezdődik a drámázás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...