Rainbow Six: Siege - nézzünk bele az új térképbe!

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 24.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft végre megmutatta, hogy milyen lesz az Operation Velvet Shell kiegészítővel érkező új térkép a Rainbow Six: Siege-ben. A Coastline Ibiza napfényes partját takarja - jól áll a játéknak a mediterrán hangulat.

A Velvet Shell expanzió a Rainbow Six: Siege második évadjának része. Ahogy azt korábban megszokhattuk, a DLC két új operátorral - esetünkben a spanyolokkal - és egy új térképpel érkezik. Ez utóbbit mutatta be most a Ubisoft.

A térkép Coastline néven fut, Ibiza gyönyörű partján harcolhatnak a játékosok. Ám a napfény nem sokáig simogatja a bőrünket, hiszen a golyóálló mellény alatt bizony izzadni fog derék kommandósaink bőre.

A fejlesztők február 3-ra ígérnek bővebb részleteket az új kiegészítőről. Természetesen a térkép minden Siege-tulaj számára ingyenes lesz, és az új operátorokat is megnyithatjuk ingame kredittel. A szezonbérletesek alapból megkapnak mindent.

6.
6.
"Ám a napfény nem sokáig simogatja a bőrünket, hiszen a golyóálló mellény alatt bizony izzadni fog derék kommandósaink bőre."

Ez a mondat hogy is mondjam, meeeehhh!

Nem stimmel a főmondat és a mellékmondat közötti logikai kapcsolat. Nem azért nem fogja sokáig simogatni a napfény, mert izzadnak, hanem

* mert golyóálló mellény van rajtuk (így a test takarásban van)
* mert a felhők eltakarják a napot
* vagy akármi más

Szóval ennek a mondatnak semmi értelme nincs, helykitöltésre maximum, de hát itt ugye nem ez volt a cél! :-D
4.
4.
reddevil1015
Mikor megjelent,próbáltam a bátát és elképesztően döcögős volt az egész. Ezért is nem vettem meg,de szerencsére novemberben volt 1 free weekend és akkor teljesen beszippantott. Kurv@ jó game. Rég játszottam ennyit mint manapság a rainbowal..
3.
3.
coderman
Jo ez a game, de mi a rak az a terkep? Ugy erted palya? :D
2.
2.
GODL1KE
Iszonyat jó játék az ubi gyöngyszeme. Én sem vettem túl drágán és azóta függője vagyok 5000 kb az 576 nál ami szertintem kurvára megéri! nagyon várom a z új kieget.!
1.
1.
gorbesz
Majdnem hittem az itt kommentelgetoknek hogy ez szar game. Learazasnal megvettem azota oriasi fun baratokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...