Battlefield 1 - még több részlet az új DLC-ről

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 25.
  • Hír
Link másolása
Ahogy a DICE megígérte, végre megérkeztek az első konkrétumok a Battlefield 1 első fizetős bővítményéről, a They Shall Not Passről. A csomag négy térképpel érkezik, melyek a verduni csatát dolgozzák fel. Képek vannak, trailer nincs.

A DICE végre elárult pár konkrétumot a Battlefield 1 első fizetős DLC-jéről, a They Shall Not Passről. A készítők blogbejegyzése részletesen kitér az új térképekre, fegyverekre és tárgyakra, valamint az új játékmódra.

A verduni csatát feldolgozó expanzióban négy térképet találunk, ezek a Verdun Heights, a Fort Vaux, a Soissons és a Rupture nevet viselik. A játszható felek közé bekerül a francia hadsereg is, tagjai kék egyenruhát viselnek.

Az új játékmód Frontlines néven fut, ami egyfajta keveréke lesz a Conquestnek és a Rushnak. Mindkét fél egy időben egyetlen zászló birtoklásáért harcol, amikor az egyik csapatnak sikerül elfoglalni, jöhet a következő kontrollpont. Ha az ellenfél fő bázisát elfoglalják, a vesztésre álló csapatnak meg kell védenie a saját távíróját.

Két harckocsival bővül a repertoár: a behemót Char 2C mellett ott lesz meg a St. Chamond is. Kapunk egy új elite osztályú katonát, a Trench Raidert, aki leginkább a közelharcban járatos: ezért is forgat Raider Clubot, de gránátokkal is el lesz látva. A csomagban egy új tábori ágyút is használhatunk: ez lesz a Siege Howitzer, ami gyalogosok ellen halálos.



A kiadás dátuma még nem ismert, és egyelőre a trailerre is várunk. Addig csekkoljátok le az új screenshotokat! A DLC a szezonbérlet része, a Premium-tagok két héttel korábban csaphatnak le rá.

5.
5.
molsz187
Legjobb online játék jelenleg !!! Alig várjuk :)
4.
4.
DarkLord
#3: Igen én is így vagyok vele , most még ér annyit, hogy kapok is érte valami jót, ami tetszik, később már csak bukta lenne belőle, akkor már megtartanám.
3.
3.
maktub
#2: Nagyjából én is így voltam vele, úgyhogy el is cseréltem a Resi 7-re. Ha majd jön a prémiumos kiadás, legfeljebb megveszem azt.
2.
2.
DarkLord
Én annak idején hamar beleugrottam a játék megvételébe, de nagyon nem használom ki azt beláttam...kb. 2 hetente 1 menetet tolok vele, igaz akkor élvezem, de többet nem igen igénylek belőle. A sztorit még, mindig nem játszottam végig, pedig kemény 5 óra kb. vagy még annyi se. Lehet, addig kellene elcserélnem, amíg még ér valamit.
1.
1.
Szmoli11
Na . Akkor most jött el az idő h premiumos legyek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...