Overwatch - elstartolt a holdújévi event

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 25.
  • Rendezvény
Link másolása
A szivárgásokból már nyilvánvalóvá vált, hogy az Overwatch új eventje a kínai újév, vagyis a holdújév körül bonyolódik majd. A móka kezdetét vette, a következő három hétben új cuccokat szerezhetünk, és elstarolt a helyi CTF-mód is.

A Blizzard végre hivatalosan is bejelentette a Year of the Rooster nevű eseményt, amely a következő három hétben tart az Overwatchban. A játékosok több mint 100 új kozmetikai elemet gyűjthetnek össze, a Lijiang Tower alatt pedig tűzijátéknak örülhetünk.

Kapunk egy új játémódot, a Capture the Roostert, amely lényegében a CTF helyi megfelelője. Természetesen az ellenfél zászlóját kell megkaparintunk, majd azt elvinnünk a saját bázisunkra.

A Loot Boxokat ezúttal Lunar Loot Boxok váltják fel, melyek új Journey to the West témájú skineket tartogatnak D.Vának, Winstonnak, Zenyattának és Roadhognak. A Year of the Rooster kapcsán új gúnyát húzhat Mei, Tracer, Mercy és Junkrat is.

Természetesen friss játékosikonok, sprayek, emote-ok és más finomságok is várnak ránk véletlenszerűen.

Az event már éles és egészen február 13-ig tart majd PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

1.
1.
Grabowsky30+
Bírom ezt a játékot, nyomom is, szerintem tök jó, de ezek a skinek meg spray-k és társai annyira nem hoznak lázba konkrétan szarok rá, hogy milyen a skin meg a társai!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...