Gears of War 4 - elstartolt a cross-platform multi

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 28.
  • Hír
Link másolása
Egy próbahétvége erejéig tavaly decemberben már összeeresztette a Windows 10-es és az Xbox One-os játékosokat a Microsoft, mostantól viszont állandó közös játéknak örülhetünk, ha rábökünk a Social Quickplay menüpontra.

A Gears of War 4 tavaly decemberi cross-play próbája sikeresen lezajlott. A fejlesztők rengeteg visszajelzést kaptak a Windows 10-es és az Xbox One-os játékosoktól, így most már zöld az út az állandó közös multi előtt.

A Social Quickplay menüpont alatt immáron egymás ellen játszhatnak a két platform tulajdonosai a Gears 4 Versus játékmódjában. Az első hónapra egyfajta kísérleti időszakként tekinthetünk, utána stabilabb partnerkeresőre számíthatunk. A Core és a Competitive Play mindkét platformon különálló lesz, tehát itt nem eresztik össze a két platform játékosait.

Reméljük, a kontroller, valamint az egér és billentyűzet közti különbségek elenyészőek lesznek. Annál is inkább, hiszen a decemberi teszthétvége alatt a PC-sek és a konzolosok közel azonos eredménnyel zárták a mérkőzéseket. A Kill/Dead átlaguk, pontjaik és öléseik száma szinte megegyezett.

16.
16.
DON GONDOCS
Szerintem vitán felül ez lett a legjobb rész a 3al egyetemben,. Valamit nagyon eltaláltak a coalitionnál. Bárcsak egy hasonló kaliberű stúdió kapta volna meg a Halo sorozatot akik tudják mitől lesz jó egy játék és merre vigyenek egy jól bejáratott sorozatot.
14.
14.
user101
Persze, hogy nincs számottevő különbség, ha megvette fél millió játékos dobozra és tízen ablakra, azok is mind a development team tagjai és csak beváltották az ingyenes kódot... :)))

Adjátok ki steam-re és megmutassuk, mekkorát tévedtek... :DDD
3.
3.
Obiwan HUN
Ezt vartuk majd' egy evtizede! ;)
2.
2.
zozo76hun
"decemberi teszthétvége alatt a PC-sek és a konzolosok közel azonos eredménnyel zárták a mérkőzéseket. A Kill/Dead átlaguk, pontjaik és öléseik száma szinte megegyezett."

meg mertem volna eskudni hogy aranytalan lesz az iranyitas kulombsege miatt, de ezek szerint nem. en orulok neki hogy mukodik a dolog! ;)
1.
1.
Gykrizsi
Kipróbáltam, nem volt gond vele. Kezdőknek gond lehet, de egy kis tapasztalattal már simán lehetett jobb az ember.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...