Még mindig készül a PS4-exkluzív Wild

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 28.
  • Képek
Link másolása
Elég régen hallottunk utoljára Michel Ancel PlayStation 4-exkluzívjáról, a Wildról. Szerencsére a designer az Instagramon megosztott egy képet játékról, így megnyugodhatunk: a varázslatos hangulatú cím még fejlesztés alatt van.

Legutoljára 2015 októberében, a Paris Games Week apropóján hallottunk utoljára Michel Ancel új játékáról, a Wildról (előzetes). A Rayman és a Beyond Good & Evil atyjának saját csapata, a Wild Sheep Studio dolgozik a projekten, amiről tavaly egyáltalán nem érkezett helyzetjelentés. Sokakban felmerült a gyanú, miszerint az ambiciózus projektet lelőtte a Sony, de erről szerencsére szó sincs.

Ancel egy képet tett közzé az Instagramon, amely a játék aktuális verzióját ábrázolja. Mint írja, "ha saját játékodban elveszel, az nagy megelégedettséggel tölt el. Annyi táj és helyzet vár felfedezésre!" A designer megígérte, hogy ezentúl rendszeresen posztol majd a Wildról, anélkül, hogy bármit is elspoilerezne.

A játékban egyébként egy őskori sámánt irányítunk, aki különféle állatok felett veheti át az irányítást. A Wildban nincsenek konkrét célok, nekünk kell rátalálnunk saját utunkra, harmóniában élve a természettel.

Még nem tudjuk, mikor jelenik meg a Wild, de bízzunk benne, hogy a júniusi E3-on hallunk majd felőle.

8.
8.
user101
uuuhh uh aah ah uhh uha ahhh.... Ez gibbonúl volt... És annyit jelent : +1 :)
1.
1.
Skygameboy
Eddig számomra tetszetős de ez a nincs konkrét célod remélem nem fog NMS csinálni a játékból .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...