Nem áll le a Titanfall 2 támogatása

  • Írta: zoenn
  • 2017. január 28.
  • Letöltés
Link másolása
A Respawn Entertainment továbbra is ingyenes tartalmakkal bővíti a Titanfall 2-t. Februárban jön a Live Fire névre keresztelt új játékmód, márciusban pedig az első részből ismerős Colony pálya aktualizált verziója.

A Respawn Entertainment további információkat osztott meg a Titanfall 2 közelgő DLC-iről, melyek az ígéreteknek megfelelően továbbra is ingyenesen elérhetőek lesznek az alapjáték tulajdonosai számára.

Ahogy arról január közepén beszámoltunk, februárban új játékmóddal erősít a shooter. A Live Fire néven futó mókában nélkülöznünk kell szeretett titánjainkat, és csak a körök végén támadhatunk fel. Az a csapat nyer, amelyik előbb kiírtja a másikat, vagy a visszaszámlálás végén birtokolja a zászlót.

Friss hír, hogy egy kör 60 másodpercig tart, és 6v6-os küzdelmekre hegyeződik ki. Agresszíven kell támadni, a másodperc töredéke alatt kell döntéseket hoznunk, pont ezért lesz olyan pörgős és nagyszerű. 



A Live Fire egy nagyobb frissítés keretében élesedik februárban, új fegyvereket és kivégzési animációt is kapunk. Az új játékmódot a ropogós Stacks és Meadow pályán próbálgathatjuk, de a Coliseum mód is kap egy friss helyszínt, Colums néven.

Persze a játék ingame boltjában továbbra is vásárolhatunk új Prime titánokat és kozmetikai cuccokat valódi pénzért.

Márciusban a Titanfall 1 ismerős pályája tér vissza, ez a Colony, amely első blikkre nem sokat változott az évek alatt, de a készítők szerint kicsit felfrissítették a terepet.

Ezután sem ér véget a Titanfall 2 támogatása, a fenti képen látszik, hogy van még néhány apróság a fejlesztők tarsolyában.

8.
8.
rezy
#7: Nem akarok aukciós oldalt csinálni a Gk-ból, mindenesetre írtam privátot az előbb, de ide is leírom: Ps4-re van meg a játék!
7.
7.
Provi
#5: Milyen platformon?
6.
6.
RoyalA
Nekem nagyon bejött. A TF1-el is nagyon sokat játszottam. Több figyelmet és játékost érdemelt volna, csak hát, elbaszták a megjelenési dátumot.
5.
5.
rezy
Jó játék, de engem csak a single érdekelt... valaki megszabadítana a játéktól? :D
4.
4.
PrimYaz00
Ki feltételezte, hogy leáll, mikor csak 1 ingyenes dlc jött...
3.
3.
Falcon
A nagy meglepetés volt a titánfall2 csak ezzel járszok free for all jàtékmodba pedig battlefield 1 is jo lett, doom csalodás....... kinek mi jön be
2.
2.
szinkron
Ezt az undorító gagyi mcdonalds reklámot lőjétek le!
1.
1.
RangerFox
Klassz hogy ingyenes dlckkel támogatják a játékukat (ahogy azt ígérték is), sokakat visszahúzhat a játékba. Mindenesetre szimpatikus a kiadótól és a fejlesztőktől ez a hozzáállás.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...